INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  GERMANIA - ANGLIA 4-1

Neuer: "Cred că mingea a fost doi metri în poartă. Reacţia mea i-a păcălit pe arbitri"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 iunie 2010 00:00

Portarul echipei naţionale a Germaniei, Manuel Neuer, a declarat că şi-a dat seama că mingea şutată de mijlocaşul englez Frank Lampard a trecut de linia porţii dar felul rapid în care a reacţionat, ca şi cum balonul ar fi fost încă în teren, i-a păcălit pe arbitrii întâlnirii, informează Daily Mail.

"Am încercat să nu reacţionez faţă de arbitru şi doar să mă concentrez pe ce s-a întâmplat. Mi-am dat seama că mingea a fost după linie şi cred că felul în care m-am comportat l-a păcălit pe arbitru care a crezut că balonul nu a trecut de linie", a spus Neuer.

Neuer crede că mingea şutată de Lampard a trecut cu doi metri de linia porţii. "Apoi am văzut la televizor, în camera de control doping, ce s-a întâmplat. Da, a fost după linie. Ar fi trebuit să fie gol pentru Anglia. Probabil au fost doi metri", a mai spus Neuer, informează Mediafax.

Fostul internaţional şi selecţioner al Germaniei, Jurgen Klinsmann, actual comentator pentru postul ESPN, consideră că este o ruşine faptul că Angliei nu i s-a validat golul. "Acela a fost un gol. Este o ruşine", a spus Klinsmann.

Reprezentativa Germaniei s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, după ce a învins, duminică, la Bloemfontein, cu scorul de 4-1 (2-1), selecţionata Angliei, în optimile de finală ale turneului din Africa de Sud.

În minutul 38, la scorul de 2-1, Frank Lampard a şutat din afara careului, balonul a lovit transversala şi a căzut, cu toată circumferinţa, dincolo de linia porţii însă arbitrul uruguayan Jorge Larrionda nu a validat reuşita mijlocaşului englez.

Citește și:

Ce scrie presa din Ungaria după eșecul drastic cu Elveția de la EURO: „Nici măcar Dumnezeu”
Euro 2024
Ce scrie presa din Ungaria după eșecul drastic cu Elveția de la EURO: „Nici măcar Dumnezeu”
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Ce au făcut jucătorii și ultrașii maghiari după Ungaria - Elveția: imagini inedite surprinse la Koln
Euro 2024
Ce au făcut jucătorii și ultrașii maghiari după Ungaria - Elveția: imagini inedite surprinse la Koln

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (6)
dzehand
dzehand  •  29 Iunie 2010, 06:18

b(ai)bianca, Asta numesti tu fair play? Parc-am mai citit de-astea: I-am pacalit. Care-i problema?

bbianca
bbianca  •  28 Iunie 2010, 15:25

....declaratie "fair play".....;))

roman_paranoic
roman_paranoic  •  28 Iunie 2010, 13:53

Toti cei care comentati ca nu vreti proba video, ati fi avut alta parere daca golul neacordat fusese marcat de Marica pentru Romania.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează