INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  FRANŢA - AFRICA DE SUD 1-2

Oficialii echipei Franţei: "Actorii acestui dezastru trebuie să dea socoteală"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 iunie 2010 00:00

Ministrul Sporturilor din Franţa, Roselyne Bachelot, a afirmat că responsabilii "dezastrului" de la Cupa Mondială trebuie să plătească, după ce naţionala Franţei a fost eliminată în primul tur al competiţiei din Africa de Sud.

"Echipa Franţei este un câmp de ruine, din punct de vedere fizic, tehnic şi moral, înfrângerea din ultimul meci, scor 1-2, cu Africa de Sud fiind cronica unui dezastru anunţat... acum trebuie să reconstruim totul", a spus Bachelot, care a asistat la meciul pierdut de Franţa contra Africii de Sud (1-2).

"Trebuie ca toţi actorii acestui dezastru, jucătorii, responsabilii din cadrul federaţiei să-şi asume responsabilităţile. Actorii acestui dezastru trebuie să dea socoteală"
, a mai continuat el, conform agenţiei Mediafax.

La rândul său, preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, Jean-Pierre Escalettes, a precizat că la nivelul echipei naţionale se va produce o adevărată schimbare, prima reprezentativă urmând să aibă un alt antrenor, dar şi alţi componenţi.

"Va exista un nou staf tehnic, nu va mai fi aceeaşi echipă, nici acelaşi antrenor, va fi o schimbare adevărată. Am încredere în capacitatea lui Laurent Blanc (n.r. - viitorul selecţioner al Franţei) că va avea capacitatea de a reconstrui", a spus Escalettes.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
marian_u
marian_u  •  23 Iunie 2010, 12:49

"les bleus" !!! bai papagal prost daca nu stii sa scrii de ce te bagi in seama?

razvan1st
razvan1st  •  23 Iunie 2010, 11:17

In orice caz,Les Blues vor avea o alta fata in meciurile directe cu Romania. Cu Razvan pe banca,nu dau nicio sansa Romaniei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează