INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  PORTUGALIA-SPANIA, MARŢI, 21:30,

Queiroz: "Dacă Ronaldo va trebui să joace portar, o va face pentru echipă"

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 iunie 2010 00:00

Antrenorul Portugaliei, Carlos Queiroz, nu se teme de confruntarea din "optimi" cu Spania, şi crede că echipa sa are forţa să se impună în duelul cu trupa lui Del Bosque.

"Nu pot să vorbesc mult de Spania şi de ceea ce a făcut la acest Mondial. Abia de azi vom începe un studiu aprofundat al adversarului. E una din cele mai puternice formaţii de la Mondial, e foarte bine organizată şi va fi dificil. Avem şanse 50-50 în acest moment", a zis Queiroz, care a comentat şi declaraţiile lui Cristiano Ronaldo, care a fost uşor nemulţumit după ultimul meci din grupe, pentru că nu a jucat pe postul care îi convine cel mai mult, ci foarte avansat: "Toţi trebuie să ne îndeplinim funcţia în echipă, acolo unde e nevoie de noi.Dacă mîine Cristiano va trebui să joace portar, o va face".

"Antrenorul ştie bine că nu îmi plac să joc în această poziţie, dar voi evolua acolo unde sînt mai util echipei", spusese Ronaldo după meciul cu Brazilia, 0-0.

Queiroz a continuat: "Toţi trebuie să dea ce au mai bun pentru echipă, indiferent pe ce post joacă. Eu îl ştiu bine oe Cristiano, am lucrat cu el şase ani şi alţi doi la naţională, iar de multe ori trebuie să facă orice e bine pentru echipă".

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (1)
pipitahiguain
pipitahiguain  •  27 Iunie 2010, 12:14

are dreptate Queiroz

Vezi toate comentariile (1)
Comentează