INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  GERMANIA - ARGENTINA, SÎMBĂTĂ, 17:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Românii susţin Argentina la CM2010 » Plaja braziliană învinsă

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2010 00:00

Un sondaj făcut pe telefonul mobil susţine că, pentru prima oară, românii ţin la un Mondial cu Argentina, nu cu Brazilia.

S-a spulberat mitul? "Cariocas" au fost, pînă la această ediţie, cei mai iubiţi dintre jucătorii prezenţi la Campionatele Mondiale. Se exclud, desigur, ediţiile la care au participat "tricolorii". Magia fotbalului învăţat pe plaja de la Copacabana a devenit o legendă care i-a asigurat Braziliei simpatia necondiţionată a fanilor de la noi.

Messi şi Maradona i-au detronat pe brazilieni în inimile microbiştilor români, conform unui studiu realizat de Vodafone pe noul său serviciu SMS Survey. Compania susţine că "cercetarea s-a efectuat pe un eşantion de 2.773 clienţi şi este reprezentativă la nivel naţional urban, cu o marjă de eroare de 1,9%".

Dacă "efectul Maradona" este vizibil şi în presa internaţională, antrenorul argentinian primind cea mai mare expunere media, apărînd cel mai des, cu o ritmicitate de 7 ori pe meci în transmisiile live, interesat este că şi Spania a depăşit Brazilia, cu un vîrf de barcă însă.

Cu cine ţin românii
Argentina 29%
Spania 20%
Brazilia 19%

22 cm, mărimea perfectă pentru "sferturi"
Golul prin care Spania şi-a cîştigat dreptul de a înfrunta Paraguayul în "sferturi" a fost din ofsaid. Folosindu-se tehnologia 3D, o televiziune spaniolă a demonstrat că David Villa era cu 22 de centimetri în spatele fundaşilor portughezi la mingea trimisă de Llorente.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
sadrix
sadrix  •  01 Iulie 2010, 04:28

Argentina 29% Spania 20% Brazilia 19% Germania 32%

Vezi toate comentariile (1)
Comentează