INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  ACCIDENTAT CU UNGARIA

Şi Robben e în pericol să piardă turneul final!

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iunie 2010 00:00

Vedetele Cupei Mondiale cad pe capete, deşi competiţia începe abia peste 6 zile! Dacă ieri s-au accidentat Drogba şi Rio Ferdinand, azi a venit rîndul Olandei să tremure pentru Arjen Robben. Starul lui Bayern s-a lovit în finalul amicalului cu Ungaria (6-1) şi a fost dus de urgenţă la spital.

Mijlocaşul batav a suferit o leziune musculară la coapsa dreaptă şi s-a prăbuşit pe gazon, fiind scos pe braţe de colegi. Selecţionerul Van Maarvijk aşteaptă cu sufletul la gură rezultatul RMN-ului pe care Robben îl face chiar acum într-o clinică din Amsterdam. Robben a marcat doua dintre cele 6 goluri ale Olandei in testul jucat azi.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (4)
 •  05 Iunie 2010, 23:17

Jucatori ce au pierdut sau sunt in pericol de a pierde mondialul PANA ACUM: Beckham, Pirlo, Robben, Drogba, Rio Ferdinand, Obi Mikel, Essien, Ballack. Mai punem neconvocarea unor staruri precum: Ronaldinho, Pato, Aquillani, Benzema, Walcott, Ambrosini, Del Piero... O lista lunga de star-uri ce vor lipsi de la acest mondial.

 •  05 Iunie 2010, 18:30
Postat de pe 05 Iunie 2010, 18:16

CINeva a blestemat mondialul asta sa se accidenteze toti aia buni

Woodoo :X Precizare: nu s-a lovit de loc, a vrut sa centreze smechereste "in cruce" si pac-pac, s-a rupt.

 •  05 Iunie 2010, 18:16

CINeva a blestemat mondialul asta sa se accidenteze toti aia buni

Vezi toate comentariile (4)
Comentează