INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  COASTA DE FILDEŞ

Vedeta echipei » Didier Drogba

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 iunie 2010 00:00

Data naşterii: 11 Martie 1978

Locul naşterii: Abidjan (Coasta de Fildeş)

Carieră:
1998-2002 Le Mans
2002-2003 Guingamp
2003-2004 Marseille
2004-? Chelsea

Selecţii: 66

Didier Drogba a ajuns la 32 de ani, însă râmâne unul dintre cei mai buni atacanţi din lume la ora actuală. Golgheter în Premier League în acest sezon, cu 29 de goluri, Drogba este un adevărat coşmar pentru orice fundaş din lume. Căpitanul indiscutabil al unei echipe extrem de valoroase, Drobga şi-a făcut debutul în 'naţională' în 2002, iar de atunci a devenit un jucător indispensabil.

Dacă la echipa de club, Drogba este obişnuit în a câştiga trofee, nu acelaşi lucru se poate spune şi la nivel internaţional. Considerată a fi una din marile favorite la mai toate competiţile la care participă, echipa Coastei de Fildeş clachează de fiecare dată în momentele cheie. În acest an, nu au reuşit să treacă de sferturile de finală ale Cupei Africii pe Naţiuni, acolo unde a mers ca una din marile favorite, fiind învinsă însă de Algeria. Din nou o mare dezamăgire pentru fanii ivorieni.

Cu Sven Goran Eriksson pe bancă, 'Elefanţii' sunt obligaţi să facă o figură frumoasă la acest turneu care se dispută pe pământ african, iar dacă Drogba va continua în acelaşi mod ca pe finalul acestui sezon, atunci jucătorul lui Chelsea poate fi un candidat serios pentru titlul de golgeter al acestui Mondial.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
 •  06 Iunie 2010, 01:46

lOTUL DE UNDE I-L PUTEM AFLA,ZIARISTI DE DOI LEI?

Vezi toate comentariile (1)
Comentează