INTERNATIONAL  »  CM 2010  »  CAPELLO ARE UN VIS

"Vreau să bat Franţa în finală"

Articol de - Publicat duminica, 18 aprilie 2010 00:00

Cu mai puţin de două luni înaintea startului turneului final din Africa de Sud, Fabio Capello şi-a făcut deja planurile. Săptămînalul "Sunday Mirror" a dezvăluit că selecţionerul Angliei ţinteşte titlul mondial, ambiţia sa fiind să treacă pe traseu de două rivale istorice.

"Scenariul perfect pentru mine ar fi să înving Germania în semifinale şi apoi să cîştig competiţia după un succes contra Franţei. A trecut mult timp de cînd o echipă europeană n-a mai cucerit titlul suprem într-un turneu organizat în afara continentului. Sînt patru formaţii europene puternice şi, spre deosebire de Brazilia şi Argentina, noi nu vom avea probleme cu fusul orar. Atenţie mare însă şi la echipele africane! Algeria e cel mai periculos adversar din grupă. Mie îmi place presiune şi încercarea de a lua titlul mondial cu naţionala Angliei e cea mai mare provocare a carierei", a mărturisit antrenorul italian.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează