INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  CROAŢIA - BELGIA

Abandonaţi » Sărbătoarea de la Bruxelles a ”diavolilor” s-a transformat în coşmar la Zagreb

Articol de - Publicat vineri, 11 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 10 octombrie 2013 20:51

Ajunşi în Croaţia, belgienii au constatat că n-au autocar. Şoferul celui alocat lor se urcase beat la volan, făcuse accident şi fugise


Plecarea belgienilor spre Croaţia a fost o adevărată fiesta. 3.000 de suporteri i-au ovaţionat pe "diavolii" aflaţi la un punct de calificarea la Mondialul 2014. Voia bună a dispărut însă subit după aterizarea la Zagreb.

Autocarul care trebuia să-i ducă pe oamenii lui Marc Wilmots în oraş întîrzia să-şi facă apariţia. Ulterior au aflat şi de ce. Şoferul acestuia se urcase băut la volan, iar în drum spre aerogară fusese implicat într-un accident de circulaţie şi fugise de la faţa locului!

Abandonaţi practic în aeroport, pentru belgieni a început o lungă şi grea aşteptare. Pînă ce gazdele le-au trimis în sfîrşit un autobuz. Cel mic, al jurnaliştilor. Şi astfel au ajuns şi ei la hotel. Ultimii!

12 ani sînt de cînd Belgia n-a mai participat la un turneu final de CM sau CE

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
kily
kily  •  11 Octombrie 2013, 11:44

nici nu te poti astepta la altceva in spatiul fostei Yugoslavii...

valiii
valiii  •  11 Octombrie 2013, 10:00

la ce nationala are belgia,sigur se califica de pe 1 loc sau daca nu la baraj si va face si o figura frumoasa la mondial

Vezi toate comentariile (2)
Comentează