INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  UNGARIA - CEHIA, AZI, ORA 21:30

Alarmă la Budapesta! » Ungurii joacă împotriva Cehiei cu gîndul la Bucureşti: ”Meciul cu România a început”

Sandor Egervari e din 2010 pe banca reprezentativei Ungariei
Sandor Egervari e din 2010 pe banca reprezentativei Ungariei

Articol de - Publicat miercuri, 14 august 2013 00:00 / Actualizat marti, 13 august 2013 19:17

Selecţionerul Sandor Egervari vrea neapărat o victorie diseară: ”Ne-ar prinde bine pentru moral. Meciul cu România a început”.

La Budapesta s-a sunat mobilizarea generală. Selecţionerul Sandor Egervari şi-a adus absolut toţi jucătorii importanţi la amicalul contra Cehiei, de diseară, şi a decretat: "Meciul nostru cu România a început!".

Pentru maghiari, acesta este ultimul test înaintea deplasării de la Bucureşti (6 septembrie), din preliminariile CM 2014, iar Egervari ţine ca ai lui să-l trateze ca pe unul oficial: "Vreau neapărat să-i batem pe cehi. O victorie ar fi nemaipomenită pentru moral înaintea duelului cu românii".

Şi tot în vederea "şocului" din 6 septembrie, selecţionerul maghiar a decis ca diseară să reducă la minimum experimentele: "Pentru mine, foarte important acum e să reactivez mecanismele echipei, după vacanţă, şi să conturez unsprezecele cu care vom începe la Bucureşti. Fiecare trebuie să dea ce are mai bun!".

6 iunie e data ultimului amical susţinut de unguri, 1-0 contra Kuweitului, la Gyor, gol Vanczak

1 punct au maghiarii peste "tricolori", după 6 meciuri, în clasamentul grupei D preliminare

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
the1der
the1der  •  14 August 2013, 18:15
Postat de dan1771 pe 14 August 2013, 05:16

poa sa lase vrajeala ca ungurii sint slabi un fel de luxemburg sau poate cipru. sa le dam un 4-0 sa se lase de interviuri.

ei joaca impotriva cehiei , care seamana cu jocul nostru, noi insa jucam cu slovacia de frica sa nu luam bataie..cand om vedea un joc tare cu anglia, germania, franta, olanda, belgia sau chiar croatia??? nu conteaza scorul ci jocul echipei....ce daca am lua bataie cu fortele europei , macar am stii cat e "scorul" la nationala..parerea mea

crixus_neo
crixus_neo  •  14 August 2013, 09:25
Postat de danms pe 14 August 2013, 08:17

Nu sunt deloc un "naționaliste - șoviniste - bulangiste", dar pot să ne bată Luxemburg ori Cipru - nu mă supăr ! MECIUL ĂSTA însă, TREBUIE (MUSAI) CÂȘTIGAT !!!

Avem echipa slaba, dar ma bazez pe "bulanul" proverbial al lui Pitzi....

danms
danms  •  14 August 2013, 08:17

Nu sunt deloc un "naționaliste - șoviniste - bulangiste", dar pot să ne bată Luxemburg ori Cipru - nu mă supăr ! MECIUL ĂSTA însă, TREBUIE (MUSAI) CÂȘTIGAT !!!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează