INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ARGENTINA - BELGIA 1-0

Angel Di Maria a cedat! » Jucătorul care a dus Argentina în "sferturi" s-a accidentat în prima repriză

Di Maria la pămînt, arbitrul cere targa
Di Maria la pămînt, arbitrul cere targa

Articol de - Publicat duminica, 06 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 05 iulie 2014 22:42

Şeptarul a acuzat dureri la coapsa dreaptă şi a refuzat consultul fizioterapeuţilor: Enzo Perez l-a înlocuit în minutul 33.

După Aguero, un alt om de bază al "pumelor" s-a accidentat la acest turneu. Angel Di Maria s-a lovit în debutul partidei de ieri la coapsa dreaptă. A rezistat puţin mai mult de o jumătate de oră, după care s-a întins la pămînt şi a fost înlocuit de Enzo Perez.

Acesta a refuzat mişcările de stretching ale fizioterapeuţilor echipei, însă a ieşit pe picioare din teren! Primele informaţii au indicat o întindere la coapsă.

Dorit de United
Asta chiar într-un moment favorabil pentru Di Maria. Dorit insistent de Manchester United, care oferă aproape 50 de milioane de euro pentru serviciile sale. "În prezent, mă gîndesc doar la Campionatul Mondial, după care voi vedea ce se va întîmpla şi la nivel de club. Sincer, recunosc, ştiu că sînt anumite echipe interesate de serviciile mele", a punctat fotbalistul.

22 de milioane de euro este suma pe care o cîştigă Di Maria anual din fotbal şi contractele publicitare

"Încă un star îşi ia adio de la acest turneu final. Din acest moment, Argentina devine şi mai dependentă de Messi" ( Gary Lineker, fost internaţional englez)

Intră pe MONDIAL GSP.RO: meciuri LIVE, infografii spectaculoase, statistici real-time!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează