INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  BRAZILIA - MEXIC 0-0

Brazilienii consideră că meritau o lovitură de pedeapsă cu Mexic, dar arbitrului i-a fost frică: ”Gata cu penalty-urile?”

Marcelo, în galben, a fost una dintre țintele predilecte ale fundașilor mexicani
Marcelo, în galben, a fost una dintre țintele predilecte ale fundașilor mexicani

Articol de - Publicat joi, 19 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 19 iunie 2014 00:05

Selecţionerul Scolari şi Thiago Silva susţin că Selecao merita un penalty, dar arbitrul nu l-a dat, fiind influenţat de precedentul din meciul cu Croaţia.

Brazilienii au găsit un ţap ispăşitor pentru remiza cu Mexicul: arbitrul Cuneyt Cakir. Selecţionerul Luiz Felipe Scolari şi căpitanul Thiago Silva au pus imediat tunurile pe "centralul" turc. "Am avut penalty la Marcelo şi nu ni s-a dat", a sărit apărătorul lui PSG la conferinţa de presă.

În minutul 40, Marcelo a căzut în careu, urmarea unui duel cu Jimenez, dar Cakir a lăsat jocul să continue. Corect.

Silva şi Scolari cred însă că arbitrul a fost influenţat de tam-tam-ul făcut în presă după lovitura de pedeaspă ce le fusese făcută cadou de japonezul Nishimura, contra Croaţiei (3-1).

Iar acum plătesc pentru asta: "Ce să înţelegem? Că de acum gata cu penalty-urile? Nu vom mai primi nici unul? Voi, ziariştii, ar trebui să comentaţi mai puţin".

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
helioglobalus
helioglobalus  •  19 Iunie 2014, 18:51

Iar planeta consideră că meritaţi multă muyţă!

bamse1901
bamse1901  •  19 Iunie 2014, 15:31

dupa parerea lor ei merita in fiecare meci chiar si in amicale

bogdan23a
bogdan23a  •  19 Iunie 2014, 14:27

Astia chiar nu au strop de rusine?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close