INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  TURCIA - ANDORRA, AZI, ORA 21:00, LIVESCORE PE GSP.RO

Cadou-surpriză pentru ”împăratul” Fatih: selecţioner pînă la CM 2018! » Cît va încasa antrenorul Turciei

Articol de - Publicat vineri, 06 septembrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 05 septembrie 2013 21:22

20 milioane de euro! Acesta ar fi salariul total pe care l-ar primi actualul antrenor al Galatei dacă va accepta oferta pe 4 ani (2014-2018) a federaţiei de la Istanbul.

Miercuri, cînd Fatih Terim împlinea 60 de ani, preşedintele Galatei îi făcea o propunere neaşteptată antrenorului. Contract prelungit pînă în 2016, salariu de 3 milioane de euro net, 4 cu bonusuri, l-a informat Unal Aysal.

Numai că boss-ul federaţiei, Yildirim Demiroren, avea pregătită o contraofertă. Şi mai tentantă. Ca să-l atragă definitiv pe "împărat" şi să-l motiveze înaintea şocului de pe Arena Naţională, din 10 septembrie. Turcii nu-l vor doar interimar la lot, cum e acum. Vor ca Terim să reconstruiască "naţionala", cu care a atins semifinalele CE 2008.

Demiroren i-a propus un angajament ferm pe 4 ani, 2014-2018, cu 5 milioane de euro anual. Pe lîngă primele de obiectiv. Şi indiferent dacă se califică sau nu în Brazilia, anunţă HaberTurk. Cotidian care susţine că Terim ar fi dispus să renunţe la Galata a doua oară pentru "naţională".

"Vreau să cîştigăm şi cu România, şi cu Olanda, pentru a atinge barajul şi, apoi, Mondialul din Brazilia. De ce nu? E un nou început, fotbalul turc porneşte într-o altă aventură" (Fatih Terim, selecţioner Turcia)

ESTONIA - OLANDA (Azi, 21:30, Tallin)

Sneijder, reintegrat
Van Gaal nu l-a convocat iniţial pe Sneijder, căpitanul Olandei, pentru "dubla" cu Estonia şi Andorra: "E nepregătit. Nu are loc acum la «naţională»". Şi totuşi, după accidentarea lui Wijnaldum, luni, selecţionerul a apelat la mijlocaşul lui Galatasaray: "Wesley era prima variantă de înlocuire a lui Wijnaldum".

Van Gaal a anunţat că Sneijder e titular, dar l-a avertizat: "Vreau să-l văd jucînd şi fără minge. Şi să facă recuperări. Cînd îl voi vedea «furînd» o minge, voi sări de fericire pe margine. El nu e al doilea atacant, e al treilea mijlocaş".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează