INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA-ARGENTINA 1-0

Cine este suporterul care a întrerupt finala Campionatului Mondial?

+1   FOTO
"Natural Born Prankster" - Vitaly a avut timp să facă şi un selfie în arestul poliţiei braziliene

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 12:48

Spectatorul care a întrerupt finala de aseară şi a încercat să îl sărute pe Howedes este un personaj extrem de cunoscut în mediul online. 

Vitaly Zdorovetskiy este un comediant american cu origini ruseşti. Canalul său de Youtube, VitalyzdTV, are 6.400.000 de abonaţi, iar clipurile sale adună milioane de vizualizări. Din cauza farselor pe care le face, tînărul a avut probleme cu poliţia, terminînd filmările de cele mai multe ori încătuşat.

Acţiunea lui Vitaly a fost premeditată, tînărul actor anunţîndu-şi fanii de pe twitter cu o zi înainte de marea finală: "Ne vedem mîine la TV. Germania vs Argentina"

Gestul său din finala Cupei Mondiale i-a propulsat numărul de followeri pe twitter la 200.000 în doar cîteva ore.

2 milioane de dolari este averea estimată a lui Vitaly Zdorovetskiy, conform celebritynetworth.com

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (7)
luke2
luke2  •  14 Iulie 2014, 13:40
Postat de forcesteauaforever pe 14 Iulie 2014, 11:35

Argentina a fost slaba ca si mentalitate de anvingator. Germania era obosita si era de batut. Steaua cu Reghe nu pierdea cu Germania pentru ca are mentalitatea germana si le citea jocul si tactica. Toata lumea pe stadion miercuri ca sa sustinem echipa Campioana. Toti stelisti adevarati sa fim acolo cati mai multi si sa cantam si sa nu uitam de Domnul Becali si de Mihai Stoica pe care ai asteptam liberi langa echipa si sa fim din nou ampreuna marea familie Steaua.

Bai baiete ai baut prea mult astazi ca sa ne bruiezi in halul asta? Dar daca tot vrei sa fi aproape de puscariasi, de ce nu te duci tu sa stai la Poarta Alba sau Jilava ca si acolo ai internet?

juliusmad
juliusmad  •  14 Iulie 2014, 12:31
Postat de rantnick pe 14 Iulie 2014, 12:11

stelist proooost, nici nu stii sa scrii "invingator". Cat despre Steaua, va mai spun inca o data - trisorii Romaniei inca de cand sunt ei. Vor fi eliminati inca din acest tur. Au luat campionate pe circ.

tocmai tu, galatean sa spui cuvantul "trisori" ? :)))) cea mai slaba campioana din toate timpurile a fost otelul galati, zero puncte in grupa ucl

rantnick
rantnick  •  14 Iulie 2014, 12:13

si cuvantul "impreuna" e scris in acelasi stil. Analfabetule!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează