INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  PORTUGALIA

Eroul Cristiano » Ronaldo a făcut deplasarea la Baku deşi e suspendat pentru meciul cu Azerbaidjan

Contra Israelului, Cristiano Ronaldo, în roșu, n-a marcat. Are doar un gol în preliminariile CM 2014 // Foto: Reuters
Contra Israelului, Cristiano Ronaldo, în roșu, n-a marcat. Are doar un gol în preliminariile CM 2014 // Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 25 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 24 martie 2013 21:55

Căpitanului ”lusitanilor” i s-a părut mai important să fie alături de colegi decît să se întoarcă mai devreme la Real.

Antrenorul Realului, Jose Mourinho, s-ar putea să strîmbe din nas. Dar lui Cristiano Ronaldo nu-i pasă. Deşi e suspendat pentru meciul de mîine cu Azerbaidjan, din preliminariile CM 2014, căpitanul lusitanilor a decis că trebuie să fie alături de coechipieri. Iar la Tel Aviv, după remiza cu Israel (3-3), a urcat în avionul de Baku, în loc să se întoarcă în Spania.

Pe CR 7 îl aşteaptă un veritabil periplu. Din capitala Azerbaidjanului, el se va întoarce mîine seară cu "naţionala" la Lisabona. Iar de acolo va lua drumul Madridului, pentru a se pune miercuri la dispoziţia lui Mou. În total, nu mai puţin de 7.100 de kilometri pe drum, plus stresul şi oboseala aferente.

Gestul lui Cristiano e, într-un fel, şi o reparaţie morală faţă de colegi, după "galbenul" inutil încasat pe "Ramat Gan". Deşi se ştia ameninţat, avînd deja un avertisment, atacantul Realului a făcut un fault la mijlocul terenului şi apoi, nervos, a degajat balonul. Iar "centralul" Stephane Lannoy nu l-a iertat.

7.100 kilometri pe drum va totaliza Cristiano Ronaldo, miercuri, cînd va coborî din cursa Lisabona - Madrid, pe aeroportul Barajas

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
wwerko80
wwerko80  •  25 Martie 2013, 10:33
Postat de march31inho pe 25 Martie 2013, 03:10

Iti dai seama... 7 mii de kilometri!! Oare nu erati curiosi sa vedeti si distanta din Europa pana prin America de Sud(Brazilia, Argentina,...)?

Chiar daca distanta din spania in argentina este mai mare, lasal pe ronaldo sa fie mediatizat, sa apara prin presa si sa impresioneze in ochii unor jurnalisti de ..... Messi sa stea cuminte sa aiba pace si sa impresioneze prin a sparge recorduri dupa recorduri impreuna cu Barca. VISCA BARCA

1947fcsb
1947fcsb  •  25 Martie 2013, 10:09

"plus stresul şi oboseala aferente"...ooo saracutu :( Ce articol de nimic...

march31inho
march31inho  •  25 Martie 2013, 03:10

Iti dai seama... 7 mii de kilometri!! Oare nu erati curiosi sa vedeti si distanta din Europa pana prin America de Sud(Brazilia, Argentina,...)?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează