INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  RUSIA

Fabio Capello încurcă jucătorii! » Selecţionerul Rusiei a greşit lista pentru amicalul cu Armenia

Articol de - Publicat joi, 20 februarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 19 februarie 2014 20:37

Selecţionerul Sbornaia voia să-l convoace pe Andrei Semenov, de la Terek, dar a chemat la lot o rezervă a lui Lokomotiv Moscova care poartă acelaşi nume


Nu mică i-a fost mirarea rezervei Andrei Semenov, 21 de ani, cînd s-a văzut convocat la lotul naţional pentru amicalul cu Armenia din 5 martie. "Am fost cel puţin surprins, ca să spun numai atît. Dar m-am gîndit că am totuşi experienţa unei selecţii la «tineret»", a comentat fundaşul lui Lokomotiv Moscova.

Dar n-a durat mult. Federaţia a modificat rapid lista şi apoi a apărut exact jucătorul pe care selecţionerul Fabio Capello îl voia: Andrei Semenov, 24 de ani, de la Terek. Tot apărător. Ce se întîmplase? Tehnicianul italian, 67 de ani, încurcase pur şi simplu jucătorii, indus probabil în eroare şi de faptul că purtau acelaşi nume.


Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează