INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  COLUMBIA

Falko! » Confirmat: Radamel Falcao, golgeterul columbian al lui Monaco, are ruptură de ligamente. Adio, Mondial!

Articol de - Publicat vineri, 24 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat joi, 23 ianuarie 2014 22:48

Accidentat la genunchiul stîng, în "16"-imile Cupei Franţei, atacantul de 27 de ani a suferit o gravă leziune a ligamentului încrucişat anterior. Minimum 6 luni pauză


Miercuri, cînd un profesor de geografie de la amatorii lui Chasselay (D4; 0-3 cu Monaco), Soner Ertek, l-a atacat prin alunecare, Falcao avea piciorul stîng fixat în pămînt şi genunchiul i-a cedat imediat sub forţa impactului. Columbianul se zvîrcolea pe gazon de durere. "E grav", a spus Ranieri, antrenorul monegascilor. "Arbitrul care a permis jocul dur îl va avea pe conştiinţă".

Ieri dimineaţă, atacantul a călătorit la Porto, unde a fost consultat de chirurgul ortoped lusitan Jose Carlos Noronha, renumit în lumea fotbalului. Şi diagnosticul nu i-a lăsat prea multe speranţe: "Ruptură a ligamentului încrucişat anterior. E nevoie urgentă de operaţie. Pauză, cel puţin 6 luni".

Pentru Falcao, Mondialul dispare. La 27 de ani, ar fi fost primul său turneu final. Aflînd, vinovatul a declarat: "Sînt devastat. Îmi pare rău". Din Columbia, Ertek a primit deja mai multe ameninţări cu moartea.


De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
maistor_kokir
maistor_kokir  •  25 Ianuarie 2014, 06:54

curat ghinion,falcao care a jucat o singura data in champions league demult, e facut pt astfel de rateuri ... totusi s-a accidentat intr-un meci cu niste amatori, se vede clar in poza cum protejeaza mingea, nici un fotbalist cu experienta n-ar fi facut alunecare intr-o astfel de situatie era evident ca nu poate ajunge la minge ...

chiramihai
chiramihai  •  24 Ianuarie 2014, 20:35
Postat de italianjob pe 24 Ianuarie 2014, 15:56

Mondial fara Ibra , Falcao ....nasol.

Nu lipseste in schimb.....Grecia !!! Deci spectacol garantat !!!! :P

italianjob
italianjob  •  24 Ianuarie 2014, 15:56

Mondial fara Ibra , Falcao ....nasol.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează