INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  OLANDA

FOTO Cu paharul în mînă! » Frumoasa Yolanthe Cabau a sărbătorit euforic reuşita soţului, Wesley Sneijder, cu Mexic

Articol de - Publicat miercuri, 02 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 02 iulie 2014 13:28

Yolanthe Cabau, iubita lui Wesley Sneijder, a sărbătorit calificarea în sferturi a Olandei cu un pahar în mînă şi multă fericire


Frumoasa Yolanthe Cabau, soţia lui Wesley Sneijder, a petrecut aşa cum se cuvine succesul Olandei în optimile de finală ale World Cup, după 2-1 în optimi cu Mexicul. Actriţa în vîrstă de 29 de ani a văzut meciul de luni seară alături de nişte prietene, iar după victoria portocaliilor a postat o fotografie pe Instagram, împărtăşindu-şi bucuria.

În acel meci, soţul ei a înscris primul gol al ţării sale, cel care a adus egalarea. Golul victorios, un penalty reuşit, a fost semnat de Huntelaar.

Cînd nu îşi susţine jumătatea, Yolanthe Sneijder-Cabau, care s-a născut în Spania, este prezentatoare TV şi actriţă. De asemenea, ea este şi una dintre fondatorii unei fundaţii care luptă împotriva abuzurilor asupra copiilor.
Strălucitoarea Yolanthe provine dintr-o familie cu mulţi fraţi, iar copilăria sa nu a fost una dintre cele mai fericite. Tatăl său, deşi înstărit, a avut probleme cu drogurile, ceea ce a determinat-o pe mama Yolanthei să revină, alături de copii, în Olanda natală.

Amintirea de pe piele
CHILE. Mauricio Pinilla şi-a tatuat pe spate faza din minutul 120 al meciului cu Brazilia, din optimile de finală ale World Cup. Este exact momentul în care şutul său a lovit bara transversală a porţii păzite de Julio Cesar. Lîngă desenul sugestiv stă scris: "La un centimetru de glorie". Pinilla este cel care a şutat în bara transversală în ultimul minut al prelungirilor meciului cu Brazilia, prima optime de finală de la Mondiale. În cele din urmă, brazilienii s-au calificat, după loviturile de departajare.

Confuzie la nivel înalt
ALGERIA. Glenn Hoddle, fostul selecţioner al Angliei şi actual comentator pentru ITV, a făcut o gafă cît el de mare în timpul meciului Germania-Algeria, 1-0. În loc de Algeria, Hoddle s-a trezit spunînd Al Jazeera. El şi-a dat seama foarte repede de greşeală şi s-a corectat imediat, sperînd ca nimeni să nu fi băgat de seamă scăparea. Microbiştii atenţi la comentariul ITV au observat însă greşeala şi au postat-o iute pe Twitter.

"Nimănui nu-i pasă de africani"
COTE D'IVOIRE. Yaya Toure a declarat că nimănui nu-i pasă de eliminarea controversată a selecţionatei statului Cote d'Ivoire de la World Cup, deoarece este vorba despre o echipă africană. Ivorienii au părăsit competiţia după ultimul lor meci din grupe, în urma unui penalty discutabil transformat de grecul Georgios Samaras. "Încă o dată, arbitrajul ne-a dezavantajat. Am avut două penalty-uri neacordate în partida cu Japonia. Apoi unul inventat pentru Grecia. Pe nimeni nu deranjează aceste greşeli, pentru că sîntem o naţiune africană. Nimănui nu-i pasă ddacă o echipă din Africa este nedreptăţită", a spus Toure, jucătorul lui Manchester City.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
transport.mutari
transport.mutari  •  02 Iulie 2014, 12:37

VREI SA TE MUTI SAU AI CEVA DE CARAT? TRANSPORT-MUTARI .COM O FACE PENTRU TINE! TU COMANZI NOI EXECUTAM!

merace
merace  •  02 Iulie 2014, 11:10

Daca nu citeam aici, nici nu mi-as fi imaginat ca a serbat asa! :D

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close