INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  COASTA DE FILDEŞ - JAPONIA 2-1

FOTO Imagini incredibile de la CM » Ce-au făcut japonezii după ce-au luat bătaie de la Coasta de Fildeş

Articol de GSP - Publicat luni, 16 iunie 2014 00:00 / Actualizat luni, 16 iunie 2014 10:45

Deşi supăraţi că favoriţii lor au pierdut primul meci, 1-2 cu Coasta de Fildeş, fanii japonezi au uimit la Campionatul Mondial din Brazilia.
La finalul partidei, niponii au oferit imagini unice în tribunele unui stadion de fotbal: au făcut curat în zona în care au stat, lăsînd zona respectivă din stadion "lună".

Englezii de la Metro au publicat poze cu suporterii japonezi: "aceste imagini n-ar trebui catalogate ca incredibile sau surprinzătoare, dar sînt momente rar întîlnite pe un stadion".

 

 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (87)
supersolo
supersolo  •  16 Iunie 2014, 18:50

Cand vorbesti de japonezi ...ar trebui sa te uiti in oglinda si sa te intrebi daca e adevarat...

riccardo1966
riccardo1966  •  16 Iunie 2014, 17:21
Postat de maianimalule pe 16 Iunie 2014, 11:53

sunt ei civilizati insa au si ei bubele lor , sa fiu sincer multi ii simpatizeaza pentru cultura muncii insa nu stiu cati dintre noi si-ar dorii sa fie la fel ca ei :))) multi muncesc o viata dupa care realizeaza ca au dus o viata de nimic.japonia e tara cu cea mai mare rata a sinuciderilor din lume ! :))

ca sa nu mai vorbim ca-s cei mai mari criminali de BALENE...

bode13
bode13  •  16 Iunie 2014, 15:51
Postat de a.c.a.b_st pe 16 Iunie 2014, 13:32

am vazut asta la stiri,imi aduc aminte,spuneau ca faptasii erau mana in mana cu taximetristii

Lucrez in Balotesti, si cunosc incidentul. Nu a fost acum 5 ani ci acum vre-o 2, in 2012, dar va asigur ca nu are nicio legatura cu "microbistii". Criminalul era un tigan din Buftea, care intradevar cu ajutorul unui taximetrist (consatean si vecin de-al lui) au omorat-o pe biata fata. Din pacate, acelasi nenorocit cu o saptamana inainte o omorase si pe mama unei colege de munca tot din Buftea....injunghiata pt cativa lei din pensie.

Vezi toate comentariile (87)
Comentează