INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ARGENTINA - BELGIA 1-0

FOTO şi VIDEO Argentinenii sărbătoresc calificarea în semifinale! Ce au spus Alejandro Sabella şi Gonzalo Higuain » Lionel Messi, bornă istorică

foto: Reuters +1   FOTO
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 05 iulie 2014 00:00 / Actualizat sambata, 05 iulie 2014 21:49

Argentina a ajuns din nou, după o pauză de 24 de ani, într-o semifinală de Campionat Mondial. "Pumele" au învins Belgia, scor 1-0, graţie reuşitei lui Gonzalo Higuain, care a fost desemnat omul partidei. 

"Ştiam că va veni golul şi pentru mine. Şi s-a întîmplat în momentul cel mai important. Sînt bucuros, eu am fost liniştit mereu, chiar dacă nu marcasem. Am ajuns în semifinale, lucru pe care nu am mai reuşit să-l facem pînă acum.

Trebuie să ajungem în finală. Sînt emoţionat acum, dar trebuie să sărbătorim", a spus Higuain la finalul jocului.

Atacantul a fost completat de selecţionerul Alejandro Sabella: "Olanda sau Costa Rica? Dumnezeu va decide. E o mare bucurie pentru toţi. Azi am făcut cea mai bună paridă de la Mondial".

"Sîntem fericiţi pentru că am reuşit să aducem naţionala unde merita să fie", a spus şi Biglia.

"Am depăşit o barieră care durează de 24 de ani. Împreună pentru un vis! Hai Argentina!", a scris Lavezzi postînd poza cu grupul din vestiar.

La partida de azi Messi l-a egalat pe Diego Maradona la numărul de selecţii în echipa naţională, 91.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
daniaania
daniaania  •  05 Iulie 2014, 22:26

Sa se bucure, azi..ca Olanda ii face praf!!!

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  05 Iulie 2014, 22:05

felicitari, intr-adevar, argentina nu este prea obisnuita cu fazele finale ale cupei mondiale. ei ajung foarte rar in semifinale. au castigat cam accidental cele 2 trofee de pana acum, mai ales pe primul, unde au fost o tara gazda foarte tare dusa spre finala de arbitrii si oficialii turneului din 1978. plus blatul Universal cu peru, acel 6-0 cu care au lasat afara pe.. Brasil. in 1986 a contribuit si Dumnezeu, foarte buna combinatia cu maradona, o actiune fulgeratoare, fara drept de replica pentru englezi. la acest turneu argentina s-a intrecut pe sine, datorita singurului sau jucator de fotbal cu adevarat genial, leo messi, nebunul..) genial, desigur.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează