INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ANGLIA

Întoarcere de urgenţă » Ian Wright a plecat din Brazilia după ce familia sa a fost atacată în Londra!

Articol de - Publicat vineri, 20 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 19 iunie 2014 23:18

Fostul internaţional englez Ian Wright s-a întors din Brazilia la Londra, pentru că soţia şi copiii lui au fost atacaţi în propria lor casă
Cît timp capul familiei era plecat la Mondiale, familia fostului fotbalist a trecut prin clipe demne de un thriller. Patru oameni au intrat prin efracţie în casa din Londra a familiei Wright, ameninţînd-o cu cuţitul la gît pe Nancy, soţia ex-atacantului "cormoranilor", şi terorizîndu-i cele două fiice.

Tîlharii au ameninţat-o pe Nancy că le vor tăia degetele copiilor dacă nu le dă de bunăvoie banii şi bijuteriile din casă. Toate acestea au avut loc miercuri seara, la ora 21:20, după ce de-abia se înserase.

Nancy Wright, 39 de ani, a fost luată de lîngă fetiţe şi dusă în altă cameră. Ian, 50 de ani, era comentator pentru postul ITV la Cupa Mondială din Brazilia şi venirea lui imediată acasă a fost înlesnită de canalul TV. "Nu veţi scăpa cu asta", a postat fostul fotbalist pe contul de Twitter.


Vînător de Leo

Denis, un brazilian în vîrstă de 33 de ani, fan înfocat al argentinianului Lionel Messi, a fost arestat după ce a pătruns în cantonamentul "pumelor" de la Cidade do Galo. El îşi dorea să obţină un autograf de la idolul său. Încercarea aceasta a eşuat, însă în cursul săptămînii trecute acelaşi fan a reuşit să intre pe teren în timpul unui antrenament al echipei argentiniene şi i-a lustruit ghetele lui Messi, care i-a oferit tricoul său. Iar la ultima aventură, Denis spera să ia un autograf pe tricou. Reţinut de forţele de ordine, brazilianul a izbucnit în lacrimi.

Belgia tristă şi veselă
Un suporter belgian a murit miercuri, după ce, cu o seară înainte, căzuse de pe o statuie din Bruxelles în timp ce sărbătorea victoria selecţionatei sale în faţa Algeriei, 2-1. Identitatea lui nu a fost dezvăluită, dar medicii au spus că moartea sa a survenit în urma rănilor grave, care nu au mai putut fi tratate. În acelaşi timp, în Brazilia, un alt belgian a fost atît de fericiti de acelaşi succes al "naţionalei" sale încît a decis să-şi boteze băieţelul abia născut cu numele celor doi marcatori ai "diavolilor", Marouane Fellaini şi Dries Mertens. Copilul s-a născut la Gent şi se va numi, în final, Titus Marouane Dries. "Dacă s-ar fi marcat cinci goluri, copilul meu ar fi purtat cinci nume", a spus fanul înfocat.

Mondial special AICI » Meciuri live, statistici real-time, infografii spectaculoase

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
effe994
effe994  •  20 Iunie 2014, 10:59

asta-i cormoran tunar ,o specie noua .bravo gsp.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează