INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ANGLIA - ITALIA 1-2

Italienii au învăţat tiki taka » Andrea Pirlo şi Daniele De Rossi au stabilit un record de pase cu Anglia!

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 15 iunie 2014 04:26

Italia a învins Anglia, scor 2-1, însă nu a făcut-o oricum. Sub bagheta lui Cesare Prandelli, Squadra Azzurra a renunţat la abordarea defensivă şi a trecut la controlul partidelor.
Astfel, la meciul cu Anglia, Andrea Pirlo (108) şi Daniele De Rossi (105) au pasat de peste o sută de ori. Pentru prima dată în istoria naţionalei Italiei cînd doi jucători depăşesc în acelaşi meci 100 de pase! Mai mult, Pirlo a greşit numai 5 baloane, avînd un procentaj de 95% la capitolul pase reuşite.

"Am fost căpitanul unei Italii curajoase, care şi-a dorit să joace frumos şi să îşi impună jocul. Am suferit un pic, dar victoria e meritată şi e importantă pentru viitorul nostru la acest turneu. Sîntem o echipă puternică, putem să mergem departe, în ciuda problemelor pe care le întîmpinăm. Acum ne gîndim la meciul cu Costa Rica. Am apucat să vedem prima repriză a lor, însă atunci cîştiga Uruguayul", a spus Andrea Pirlo la Sky.

Mondial special AICI » Meciuri live, statistici real-time, infografii spectaculoase

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează