INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  FIFA

Mafia Photo » Sepp Blatter a fost fotografiat alături de un interlop periculos din Rusia

Articol de , - Publicat luni, 16 iunie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 15 iunie 2014 22:59

Sepp Blatter, preşedintele FIFA, apare într-o fotografie alături de un reprezentant de top al organizaţiei interlope ruseşti.

Cotidianul german Bild a publicat, în ediţia sa de ieri, o fotografie ce demonstrează legăturile dintre preşedintele FIFA, Sepp Blatter, şi indivizi care fac parte din Mafia rusă.

Poza subliniază faptul că Blatter, care candidează la preşedinţia FIFA pentru a cincea oară, are relaţii cel puţin cordiale cu lumea interlopă.

Imaginea alimentează din plin zvonurile că acordarea dreptului de organizare a ediţiilor din 2018 şi 2022 ale World Cup, prima urmînd să se desfăşoare în Rusia, cea de-a doua în Qatar, a fost rezultatul unor acte de corupţie.

Dezvăluire după 9 ani
Punctual, imaginea dată publicităţii de Bild îl arată pe Sepp Blatter stînd la un pahar cu rusul Alimjan Tohtahunov, personaj căutat de Interpol, pe numele căruia există mandat internaţional de arestare.

Asupra lui Tohtahunov, fost fotbalist, planează, printre altele, acuzaţii de fraudă, pariuri ilegale şi corupţie legată de evenimente sportive, inclusiv de mituire a arbitrilor la concursul olimpic de patinaj artistic din 2002.

Întîlnirea surprinsă în fotografie a avut loc în ianuarie 2005, în China Club, un local din Moscova. Fotografia a fost făcută de serviciile germane de informaţii.

Sepp Blatter a declarat însă în Bild că nu are nici o legătură cu personajul care i se află alături în poză.

"Victorie ca-n Crimeea!"
Serghei Narîşkin, conducătorul Dumei de Stat din Rusia, camera inferioară a Parlamentului moscovit, a surprins printr-o declaraţie şocantă: "Continuaţi seria victoriilor! Am avut Sociul, apoi CM de hochei pe gheaţă, apoi cea din Crimeea!".

"Mai există mii de imagini în care apar lîngă oameni pe care nu-i cunosc. De acest domn nu-mi amintesc" (Sepp Blatter, preşedinte FIFA)

20.000 de fani ruşi sînt prezenţi la Mondialul brazilian

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (11)
helioglobalus
helioglobalus  •  16 Iunie 2014, 21:19

sunt curios ce arbitraj o să aibă ruşii...

cristid.
cristid.  •  16 Iunie 2014, 13:11

UEFA & FIFA = MAFIA

luciano86
luciano86  •  16 Iunie 2014, 12:44
Postat de spivak pe 16 Iunie 2014, 11:29

Bild? Folosiţi-l înainte de a trage apa.

Bild e cu vreo 10 clase peste GSP, poate chiar mai mult =)

Vezi toate comentariile (11)
Comentează