INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  TURCIA - UNGARIA 1-1

Maghiarii se văd la baraj după egalul cu Turcia: "Vom cuceri Bucureştiul!"

Hajnal (stînga) şutează cu toată opoziţia turcului Selcuk Inan // Foto: Reuters
Hajnal (stînga) şutează cu toată opoziţia turcului Selcuk Inan // Foto: Reuters

Articol de - Publicat joi, 28 martie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 martie 2013 22:09

Playmakerul Hajnal crede că "vom recupera la Bucureşti punctele pierdute cu românii", iar selecţionerul Egervari afirmă: "Sîntem într-o situaţie confortabilă".

Pe unguri, remiza de la Istanbul, la patru zile după acel 2-2 de pe " Ferenc Puskas" în faţa noastră, îi păstrează conectaţi la maximum. Într-o situaţie la care nu sperau înaintea preliminariilor şi pe care o aşteptau de multă vreme. Să aibă şanse reale la locul 2 pentru a putea juca barajul.

De pe poziţia secundă, cu un punct înaintea "tricolorilor" şi golaveraj superior, maghiarii şi-au făcut planuri. "Încă mă deranjează că n-am învins România la Budapesta, că am scăpat victoria în ultima clipă, aveam trei puncte în buzunar şi nu le-am păstrat. Dar vom recupera la ei acele puncte pierdute. Vom cuceri Bucureştiul în finala pentru locul 2", declară Tamas Hajnal.

Selecţionerul Egervari îşi completează jucătorul: "Mai sînt patru partide în grupă şi sîntem într-o situaţie confortabilă, chiar dacă vom întîlni în deplasare România şi Olanda. Sîntem la mîna noastră, nu depindem de nimeni. Dacă nu pierdem la Bucureşti, viitorul ni se deschide".

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
gazistu
gazistu  •  28 Martie 2013, 13:15

daca nui batem neam taioat singuri craca, JUCAM ACASA SI JUCAM CU CALIFICAREA PE MASA, DACA BATEM LEAM TAIAT MUSTARUL UNGURILOR DACA NU LUPTAM PANA LA ULTIMUL MECI. HAI ROMANIA

stelist1986
stelist1986  •  28 Martie 2013, 11:50

Eu sunt sigur ca pana la toamna Piturca repara ce e de reparat. Echipa a mers bine pana la astea doua meciuri. Sa nu uitam ca am batut Belgia in amical care e super echipa si a facut instructie cu Olanda tot in amical. Ungurii o sa ajunga la vreun baraj pe Tisa sau unde au ei baraje.

ultras.nationalist
ultras.nationalist  •  28 Martie 2013, 11:11
Postat de raducu76 pe 28 Martie 2013, 03:12

Un egal cu Ungaria - 0:0 sau 1:1 - coroborat cu un alt egal cu turcii tot ne ar califica daca batem si EST evident. La egalitate de puncte nu se iau in considerare rezultatele directe ? Golaverajul nu conteaza ... UNG nu are sanse in OLA.

Cum ma rezultatele directe? te crezi in liga 1? conteaza golaverajul!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează