INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  OLANDA - UNGARIA, VINERI, 21:30, DIGISPORT 1

Maghiarul Szalai trage speranţe că "portocalele" nu se vor omorî cu firea la Amsterdam: ”Poate ne iartă Olanda”

Articol de - Publicat miercuri, 09 octombrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 08 octombrie 2013 22:05

 

În septembrie 2012, Ungaria a pierdut clar în faţa Olandei, scor 1-4.

Dar îşi face speranţe pentru returul de vineri (21:30, Digisport 1). A recunoscut-o "vîrful" Adam Szalai, care mizează pe o relaxare a "portocalelor" pentru a pleca neînvins de la Amsterdam.

" Olanda e o forţă şi am simţit-o şi la Budapesta. Dar, cine ştie? Poate că acum, deja calificată la Mondiale, va trata meciul mai relaxat", a comentat atacantul lui Schalke: "În astfel de situaţii, selecţionerii sînt tentaţi să mai şi experimenteze...".

Emoţii cu Van Persie
Van Persie i-a dat ieri emoţii selecţionerului olandez Louis van Gaal. Atacantul s-a lovit la degetul mic de la picior şi a părăsit antrenamentul, însă medicii susţin că nu vor fi probleme să joace vineri.

14 puncte are Ungaria în clasamentul grupei D, unul peste tricolori, şi e pe loc de baraj (2)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
sakamoto
sakamoto  •  09 Octombrie 2013, 10:51

Nu stiu ce ar cauta la CM echipe zdrobite pe teren cu un categoric 8-1. Daca ajung-prin absurd- la CM acele fantome, scat nivelul competitiei, se fac de tot risul. La CM se joaca partidele din 2 in 2 zile, insa fantomelor le trebuie dupa disputarea unui meci, cel putin 2 saptamini de pauza pt refacere. Pt ca in campionatul fantoma se joaca un meci pe saptamina! Si cu toate acestea unii, vor scaderea numarului echipelor din prima liga.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează