INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  OLANDA - COSTA RICA, SÎMBĂTĂ, 23:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mai multă relaxare » Olandezii au lăsat-o mai moale cu antrenamentele şi s-au odihnit înainte de meciul cu Costa Rica

Articol de - Publicat vineri, 04 iulie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 04 iulie 2014 07:41

Din cauza problemelor musculare din lot, Louis van Gaal a adoptat un program extrem de lejer pentru pregătirea meciului contra celor din Costa Rica. Robben nu s-a antrenat aproape deloc, în timp ce Sneijder s-a pregătit la intensitate minimă

Nu îi subestimează pe costaricani, pur şi simplu olandezii continuă seria problemelor musculare ce au caracterizat "Portocala" în ultima vreme. Batavii au acuzat probleme mari după meciul cu Mexic, iar Van Gaal a decis să schimbe întregul sistem de antrenamente: piesele importante ce au acuzat probleme, Robben şi Sneijder, au fost menajate aproape total. În privinţa lui Robben s-a stabilit ca acesta să joace doar în meciuri pînă la finalul turneului, după ce fotbalistul a acuzat o extenuare musculară. Iar medicii se aşteaptă în orice clipă ca mijlocaşul lui Bayern să se rupă, aşa că au decis să nu îl solicite aproape deloc. Sneijder s-a antrenat şi el separat, făcînd exerciţii superficiale pentru a evita orice incident neplăcut.

Totuşi, olandezii nu sînt îngrijoraţi. În cazul unei accidentări, pe bancă îl au pe Klaas-Jan Huntelaar. Deşi atacantul lui Schalke nu e o piesă de bază în echipă, acesta deţine cifre incredibile: în carieră, atacantul are o medie de 0,63 goluri pe joc, marcînd de 311 ori în 486 de partide. Şi are cifre mai bune chiar decît marii atacanţi din ultimii ani ai Olandei, Robin van Persie şi Ruud van Nistelrooy.


1 gol la 99 de minute a reuşit Huntelaar pentru Olanda

Keylor Navas incert
Starul din poarta costaricanilor, Keylor Navas, a acuzat probleme la umăr după meciul cu Grecia, în care a avut o prestaţie impresionantă şi a reuşit să şi apere un penalty, la loviturile de departajare. Portarul lui Levante nu s-a antrenat în ultimele zile, iar preparatorul Erick Sanchez nu e sigur dacă portarul va putea juca sau nu. "Trebuie să fim foarte atenţi. Nu s-a antrenat, dar asta nu înseamnă neapărat că nu va juca sîmbătă".

Salt de 10 locuri
Graţie evoluţiei bune de la CM, olandezii au reuşit să urce zece poziţii în clasamentul FIFA, de pe 15 pe 5. Dacă acest clasament ar fi întocmit astăzi, "Portocala mecanică" ar ocupa locul 5, cu 1393 de puncte. Spaniolii, surpriza neplăcută a Mondialului, au căzut de pe primul loc tocmai pînă pe 8. Noul clasament FIFA va fi prezentat pe 17 iulie, după încheierea Cupei Mondiale.

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Iulie 2014, 14:35
Postat de bamse1901 pe 04 Iulie 2014, 10:08

pot ajunge usor in semifinale

ombre, sunt CA SI in semifinale.. 3-4 la zero fara reparatii capitale.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  04 Iulie 2014, 14:34

pai aia e echipa ? au bulan maxim, sa joace cu dezbracatii aia in sferturi. e drept, au avut confruntare grea cu bandolerosii, in optimi.. si au fost la pas sa ne spuna bai bai..))

bamse1901
bamse1901  •  04 Iulie 2014, 10:08

pot ajunge usor in semifinale

Vezi toate comentariile (3)
Comentează