INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ANGLIA

”Maimuţa” lui Hodgson » Un banc al selecţionerului la 2-0 cu Polonia încinge spiritele în Albion

Hodgson și
Hodgson și "maimuța" Townsend par cei mai buni prieteni // Foto: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat vineri, 18 octombrie 2013 00:00 / Actualizat joi, 17 octombrie 2013 19:13

Antrenorul voia ca jucătorii să-i paseze mai mult lui Townsend şi le-a spus în pauză gluma cu astronautul şi maimuţa trimişi de NASA în spaţiu.

Un aşa-zis incident rasist consumat în pauza meciului cu Polonia (2-0) a făcut ieri valuri în Anglia. Ca să-i determine să-l joace mai des pe Andros Townsend, aflat în mare formă, selecţionerul Roy Hodgson le-a spus jucătorilor un banc vehiculat la NASA în anii '60-'70.

"Un astronaut e trimis în spaţiu alături de o maimuţă. Acesta devine frustrat că primatei i se cerea să facă totul pe navă şi, furios, întreabă:
- Şi eu ce rol am aici?

Răspunsul NASA:
- Nu atinge nimic. Doar hrăneşte maimuţa!"

Townsend, jucător cu origini cipriote şi jamaicane, a înţeles gluma şi ieri şi-a exprimat uimirea că s-a ajuns la un asemenea scandal în presă: "Nu merita nici măcar o ştire!".

Dar directorul executiv al organizaţiei europene antirasism, Piara Power, a insistat: "Hodgson trebuia să-şi aleagă mai atent cuvintele".

"Vreau să le cer scuze acelora care se simt ofensaţi de ce-am spus în pauză. N-am avut intenţia de a jigni pe nimeni" (Roy Hodgson, selecţioner Anglia)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
dash.berlin
dash.berlin  •  21 Octombrie 2013, 00:33

Normal ca s-a simtit stingherit de un asemenea banc :)

redgofcd
redgofcd  •  18 Octombrie 2013, 22:08

Mama ce sensibili suntem, sa-mi bag picioarele.

brutarul
brutarul  •  18 Octombrie 2013, 22:02

suntem 6,5 miliarde de ipocriti. nu poti sa mai zici un banc ca jignesti pe unu sau pe altu... si ce daca? asta e rolul bancului

Vezi toate comentariile (7)
Comentează