INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  OPINIE

Memphis Depay nici nu visa să joace, dar a salvat Olanda

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de - Publicat vineri, 20 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 20 iunie 2014 09:46

Memphis Depay a intrat doar pentru că s-a accidentat Martins Indi. Altfel, ar fi avut şanse mici să joace. Şi tocmai el, outsiderul, debutantul la turneul final, chemat de urgenţă de Van Gaal de pe bancă, a salvat Olanda.

La 2-1 pentru Australia, atacantul lui PSV l-a descoperit pe Van Persie liber printr-o mare de adversari, pasîndu-i cu fineţe. Iar şutul său cu exteriorul a calificat Portocala în "optimi". Din nimeni a devenit omul zilei, felicitat în vestiar şi de Willem-Alexander, noul rege al Ţării Lalelelor. Este cel mai tînăr marcator al Olandei la CM.

"Gol şi assist. Nu e rău la primul meci la Mondial", a mărturisit Memphis. La sfîrşit, jucătorul în vîrstă de 20 de ani a îngenuncheat pe gazon şi a ridicat mîinile spre cer. "I-am dedicat performanţa bunicului meu. Datorită lui am ajuns fotbalist". Şi erou al portocaliilor.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  20 Iunie 2014, 11:28

olanda joaca fotbal, noi neam umflat in pene cu grecia, spunand ca e accesibil si noi nu am sutat decat de 3 ori la poarta lor in 2 partide.

stalker87
stalker87  •  20 Iunie 2014, 09:46

Olanda are din nou o generatie buna. Peste 4 ani se vor lupta din nou pentru trofeu.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează