INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA - ARGENTINA, AZI, 22:00, TVR 1 ŞI LIVETEXT GSP.RO

Mesaj disperat al lui Maradona pentru Messi » "Aşa ceva nu se va întîmpla niciodată!"

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 iulie 2014 13:26

Mondial special pe GSP.ro » Intră ACUM în cea mai spectaculoasă secţiune de pe site: meciuri live, statistici, infografii

Nimeni nu l-a susţinut pe Lionel Messi în ultimii ani cum a făcut-o Diego Maradona. Cel mai iubit fotbalist din istoria naţionalei Argentinei a fost mereu alături de superstarul Barcelonei, pe care l-a văzut mereu ca pe singurul demn să-i calce pe urme şi să fie comparat cu el.


Atunci cînd, în Argentina, devotamentul lui Messi faţă de culorile ţării a fost pus la îndoială, Diego a măturat pe jos cu toţi cei care au îndrăznit să-l critice pe Leo. 

Fire orgolioasă, Maradona l-a primit pe Messi cu braţele deschise, i-a admirat talentul şi acum îi cere să pună capăt oricărei comparaţii: să cîştige titlul mondial în faţa Germaniei, la fel cum a făcut-o şi el în 1986, şi să-l depăşească şi în inimile celor pentru care Maradona e mai presus decît oricare alt fotbalist.

"Toţi, toţi argentinienii ne vom gîndi la voi, vom fi cu sufletul alături de voi! Le doresc băieţilor tot norocul din lume! Hai, Leo, hai! Cîştigă şi depăşeşte-mă, ridică trofeul! Trebuie să-l depăşeşti pe Maradona azi!

În ultima vreme toţi ne compară pe mine şi pe Messi, toţi vor să ne întoarcă unul împotriva celuilalt, dar aşa ceva nu se va întîmpla niciodată. Ne leagă o prietenie care nu poate fi distrusă", a spus, emoţionat, Maradona.


Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (31)
bazileon
bazileon  •  13 Iulie 2014, 19:11
Postat de aly_dinamo pe 13 Iulie 2014, 15:47

Respect Diego. Asta demonstreaza cata iubire poarta Diego pentru Argentina. HAI ARGENTINA! Desi raman la parerea mea ca va fi greu.

Ceea ce ar insemna ca "cealalta parere" socoate ca va fi usor?

aly_dinamo
aly_dinamo  •  13 Iulie 2014, 17:07
Postat de dinamo..mania pe 13 Iulie 2014, 16:10

ce film?

I am Sam. O drama superba cu Sean Penn.

adrian.1984
adrian.1984  •  13 Iulie 2014, 16:28

Mesaj disperat :))))) GSP....ce sa mai zici de GSP....?

Vezi toate comentariile (31)
Comentează