INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  PROTEST

Mondial în beznă?! » Brazilienii vor să întrerupă curentul la deschiderea cu Croaţia

Protestele continuă și-n acest week-end, la Sao Paulo, Brasilia, Cuiaba, Natal și Fortaleza // Foto: Reuters
Protestele continuă și-n acest week-end, la Sao Paulo, Brasilia, Cuiaba, Natal și Fortaleza // Foto: Reuters

Articol de - Publicat sambata, 22 februarie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 21 februarie 2014 22:37

Printr-o campanie pe reţelele de socializare, protestatarii cer conectarea simultană a tuturor electrocasnicelor pentru căderea sistemului energetic naţional.

Brazilienii încearcă să saboteze Mondialul din vară (12 iunie - 13 iulie). Între multele acţiuni de protest contra FIFA, liderii contestatarilor vor să producă un black-out general, speculînd fragilitatea sistemului energetic, între deficienţele infrastructurale. Ţinta lor e tocmai meciul de deschidere, Brazilia - Croaţia!

Campania lansată deja pe reţelele de socializare îndeamnă la conectarea simultană la curent a tuturor aparatelor electrocasnice din case pe 12 iunie, în timpul intonării imnului naţional. Supraîncărcarea ar putea lăsa astfel ţara în beznă şi, implicit, Arena de Sao Paulo, provocînd o teribilă lovitură de imagine.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
eagleye
eagleye  •  22 Februarie 2014, 13:40
Postat de gerula9mm pe 22 Februarie 2014, 12:22

ba ce prosti ba astia baaa.. YO zic sa-i contacteze pe indieni si pe chinezi si sa le propuna ca la ora inceperii meciului, sa sara cu totii in sus, astfel poate vor schimba axa pamantului si poate se va izbi de vreun soare si gata treaba, cu siguranta ca asta ii va invata minte pe liderii lor :)

:))))

calinescupoliiasi
calinescupoliiasi  •  22 Februarie 2014, 13:24
Postat de thebluestlion pe 22 Februarie 2014, 12:40

Lasand gluma la o parte, oamenii aceia care se confrunta cu saracia au vazut cum liderii lor investesc masiv intr-o competitie care aduce doar pierderi (s-a bagat in buzunar pe modelul romanesc).

macar ei au creier si le pasa. prin comparatie, la noi cand se vorbeste de un stadion nou, de 100 de milioane de euro (cum se vorbea despre Craiova la un moment dat de ex), suporterului ii vine instant o erectie si se bucura de parca a castigat la loto. brazilienii in schimb isi mai pun si intrebari: "de unde banii astia?", "avem nevoie neaparat de investitiile astea?", "oare n-am putea cheltui banii pe ceva mai important?" etc... la noi e: "Daaaa, stadion de 'jde mii de locuri, mare mare, sa avem si noi, sa moara vecinii de ciuda".

thebluestlion
thebluestlion  •  22 Februarie 2014, 12:40

Lasand gluma la o parte, oamenii aceia care se confrunta cu saracia au vazut cum liderii lor investesc masiv intr-o competitie care aduce doar pierderi (s-a bagat in buzunar pe modelul romanesc).

Vezi toate comentariile (8)
Comentează