INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  BRAZILIA - GERMANIA, AZI, ORA 23:00, ÎN DIRECT PE TVR 1, LIVETEXT PE GSP.RO

Nebun să joace! » Neymar are vertebra fracturată, însă vrea să intre neapărat în finală: ce spun doctorii despre această posibilitate

Zuniga îl lovește în spate pe Neymar, care se cocoșează de durere
Zuniga îl lovește în spate pe Neymar, care se cocoșează de durere

Articol de - Publicat marti, 08 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 07 iulie 2014 23:11

Medicii l-au sfătuit pe starul Braziliei să ia o pauză de o lună şi jumătate, însă golgeterul echipei la acest CM vrea să ia injecţii care să-i amorţească partea dureroasă.

Marele absent al Braziliei de diseară, Neymar, are un plan nebunesc pentru ultimul act. Dacă Brazilia se califică în finală, decarul intenţionează să folosească injecţii care-i amorţesc zona afectată.

Vestea i-a entuziasmat pe fanii brazilieni, însă i-au îngrozit pe doctori. "Joacă pe propria răspundere. Îşi riscă viitorul, cariera", au replicat medicii care l-au consultat pe fotbalist după accidentarea din meciul împotriva Columbiei.

Anchetă pentru faultul lui Zuniga
Cînd fotbalistul Barcelonei a primit un genunchi în spinare de la Zuniga. Verdict? Vertebră lombară fracturată! Perioada de pauză a fost setată la o lună şi jumătate. Iar lipsa de acţiune a "centralului", care nu i-a acordat nici "galben" agresorului, i-a scos din sărite pe reprezentanţii federaţiei braziliene. Aceştia au reclamat cazul la FIFA, dar forul nu l-a sancţionat ăe Zuniga.

Au încercat şi cu Thiago Silva
Nu doar Neymar absentează azi. Thiago Silva, căpitanul "Selecao", e suspendat. Acesta a încercat să întîrzie o degajare a portarului columbian Ospina şi a fost avertizat.

Brazilienii au contestat avertismentul, considerîndu-l nejustificat, însă reclamaţia s-a împotmolit. Gazdele s-au bazat pe un precedent istoric: eliminat în semifinalele din '62, Garrincha a primit dreptul de a juca în ultimul act.

Fluieră "Dracula"
Mexicanul Marco Rodriguez va oficia la partida dintre Brazilia şi Germania, din semifinala Campionatului Mondial. Rodriguez este cel ce s-a remarcat la acest Mondial prin faptul că a decis să nu îl pedepsească pe Luis Suarez pentru muşcătura aplicată lui Giorgio Chiellini.

"Centralul" este cel mai darnic dintre toţi oficialii de la acest CM, eliminînd 51 de jucători în 79 de meciuri internaţionale.

35 de goluri a marcat Neymar pentru Brazilia: aproape dublu faţă de locul doi din lot, Fred (18)

"Accidentarea lui Neymar o să-i aducă laolaltă pe ceilalţi brazilieni, care vor dori să-i dedice victoria colegului lovit" (Bastian Schweinsteiger, mijlocaş Germania)

ECHIPE PROBABILE

Brazilia: Julio Cesar - Maicon, David Luiz, Dante, Marcelo - Fernandinho, Luiz Gustavo - Hulk, Oscar, Willian - Fred
Antrenor: Luiz Felipe Scolari

Germania: Neuer - Lahm, J. Boateng, Hummels, Höwedes - Schweinsteiger, Khedira - Özil, T. Kroos, Podolski - T. Müller
Antrenor: Joachim Low

Stadion: Mineirão (Belo Horizonte)
Arbitru: Marco Rodríguez (Mexic)

Intră pe MONDIAL GSP.RO: meciuri LIVE, infografii spectaculoase, statistici real-time!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  08 Iulie 2014, 16:23

speculatii. zuniga stia ce face, a fost cel mai bun "neamt" posibil.

rsalexander
rsalexander  •  08 Iulie 2014, 13:30
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Sa aibe grija sa nu-l schimbe cu Messi.. :))

celceeste
celceeste  •  08 Iulie 2014, 12:54
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

campionat mondial in america de sud, fara se fie transformat in telenovela?! sa fim seriosi! nu se putea!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează
Close