INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA - ARGENTINA 1-0

No Messi, no party! Cifre dezastruoase ale vedetei Argentinei » E depăşit chiar şi de Neuer la un capitol decisiv pentru postul său

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 10:52

Lionel Messi nu a avut o evoluţie bună în finala pierdută de Argentina în prelungiri în faţa Germaniei, scor 0-1. Vedeta echipei a încercat de cîteva ori poarta lui Neuer, însă de fiecare dată execuţiile au fost slabe. 

Nici la capitolul kilometri alergaţi, Lionel Messi nu stă prea bine. A alergat 10,7 kilometri, fiind ultimul dintre toţi jucătorii de cîmp.

Mai mult, Messi a oferit aseară doar 28 de pase, sub el fiind doar portarul Sergio Romero, cu 20. Curios este că Manuel Neuer are 42.

Superstarul Argentinei nu a făcut nici o alunecare şi a avut doar două recuperări. În comparaţie, Muller a oferit 51 de pase utile, a alergat 15,1 kilometri şi a reuşit 3 recuperări.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
vlad_n
vlad_n  •  15 Iulie 2014, 00:13

Mentalitatea unui Castigator – Lionel Messi ://calatoriiprinsunet.ro/brazilia-2014-mentalitatea-unui-castigator-lionel-messi/

legend31
legend31  •  14 Iulie 2014, 16:51
Postat de vladutz13 pe 14 Iulie 2014, 13:30

Nu e normal sa-l compari cu Mueller.... 10.7 km alergati pentru Messi este ENORM!! Uitati-va pe cifrele lui din sezonul asta de la Barcelona si o sa vedeti. In plus, normal ca a avut putine pase, a avut la fiecare faza 2 nemti langa el... si pasele lui erau intotdeauna doar pase decisive, nu si-a pierdut timpul incercand sa dea mingea inapoi. Multa lume il critica acum ca nu a fost la super nivel... nu a fost, clar nu merita titlul ala, dar a facut un turneu bunicel. I-a scos din grupe, a dat pasa decisiva cu Elvetia... un turneu decent.

Turneu decent, dar a jucat bine doar cu echipele mici, te vei supara, dar asta e adevarul!..si plus, ce perfromanta e ca i-a scos din grupe cand te numesti ARGENTINA? au avut si o grupa infernala nu?

uzu_buzu_
uzu_buzu_  •  14 Iulie 2014, 15:55

am citit zilele trecute un editoria in care (era vorba de Brazilia) autorul aminteste de un banc, despre un tip care incearca sa bata recordul mondial la facut se_x. si dai si dai ... si cand mai avea de f... o femeie ca sa devina campion mondial la $ex, nu i se mai scoala. faza la care publicul incepe sa-l admonesteze "impotentule !" ... asa si voi cu Messi. un priceput aici vad ca-l face "fotbalist mediocru" ... alt inteligent are avatar zvastica iar GSP nu se sesizeaza ...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează