INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  BRAZILIA - GERMANIA

O naţiune pentru ”Neymar”! » Coechipierii şi mii de fani brazilieni l-au celebrat pe marele absent al semifinalei cu Germania

Articol de - Publicat miercuri, 09 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 09 iulie 2014 01:53

Pentru ”decarul” Selecao, turneul final s-a încheiat în ”sferturi”, cînd columbianul Zuniga i-a provocat o fractură la a 3-a vertebră lombară.

Dacă Neymar a lipsit de pe teren, accidentat, în tribune au fost mii de Neymar. Mulţi fani brazilieni şi-au cumpărat măşti cu figura "decarului" Selecao - s-au produs 120.000 de replici - pentru a le afişa apoi la meci (foto 1). N-au lipsit mesajele de susţinere, gen "Forca Neymar! Dumnezeu este cu tine" (foto 2).

Coechipierii, la rîndu-le, au purtat la sosirea pe Mineirao şepci cu înscrisul "Forca Neymar". Iar la intonarea imnurilor, David Luiz şi Julio Cesar au ridicat tricoul lui cu numărul 10.

Atacantul Barcelonei a fost pus pe linie moartă de Zuniga în finalul "sfertului" contra Columbiei (2-1). Jucătorul lui Napoli l-a lovit cu genunchiul în spate, provocîndu-i o fractură la a 3-a vertebră lombară. Neymar a fost transportat cu elicopterul la spital şi îşi va putea relua pregătirile abia peste o lună.

Nu rata secţiunea specială a Mondialului: rezultate, infografii, statistici, comentarii live!

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
bobinatul
bobinatul  •  09 Iulie 2014, 11:10

Niste cocalari...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează