INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  TURCIA - OLANDA, MARŢI, 21:00

Reîncărcaţi! Van Gaal plănuieşte modificări cu Turcia, dar cu acelaşi scop: "Nu mă mai întrebaţi! Vreau să cîştig!"

Articol de - Publicat duminica, 13 octombrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 12 octombrie 2013 22:17

Suspendat, închizătorul Nigel de Jong va fi probabil înlocuit cu Clasie. "Turcii" Sneijder şi Kuyt aşteaptă şi ei ocazia de a juca. Iar stoperii titulari revin în echipă

"Ne-am calificat, de acum pregătim Mondialul. Dar asta nu înseamnă că nu mă interesează să cîştig. Fiecare victorie, indiferent de meci, e importantă", anunţa Louis van Gaal după acel 2-0 eliberator din Andorra.

"Va fi testul de foc"
Vineri, la o jumătate de oră de la spectacolul suprem, 8-1 cu maghiarii debusolaţi de fotbalul total batav, Van Gaal a revenit la conferinţă: "Nu mă mai întrebaţi dacă vreau să înving şi Turcia! Sigur că vreau". Iar Strootman, al 3-lea căpitan al "generalului" Louis, anunţă: "La Istanbul trebuie să jucăm şi mai bine. Va fi într-adevăr un test de foc. Noi vom fi marţi puşi sub presiune".

5 nume noi la Istanbul?
LvG va face însă mai multe modificări în formula de start. Una, forţată. Nigel de Jong e suspendat şi, dacă nu va fi chemat alt închizător, Clasie va patrula în faţa defensivei. Pe lîngă această schimbare, selecţionerul va readuce duetul stoperilor titulari, De Vrij - Martins Indi. Şi n-ar fi exclus ca Sneijder şi Kuyt, jucătorii de la Galatasaray şi Fenerbahce, să-i înlocuiască pe Van der Vaart şi Van Persie. Într-o echipă la fel de combativă, susţine presa olandeză.

32 de goluri au marcat olandezii în 9 etape din grupa D; cele mai multe din zona europeană a preliminariilor CM 2014

Cum ar putea arăta Olanda marţi
Vorm - Janmaat, De Vrij, Martins Indi, Blind - Sneijder, Clasie, Strootman - Robben, Van Persie (Kuyt), Lens

Loţi, eterna variantă pentru unguri
După ce Sandor Egervari a demisionat vineri noapte, la sfîrşitul partidei de la Amsterdam, federaţia maghiară a pus pe listă mai multe nume. Printre posibilii selecţioneri se află şi Loţi Boloni, pe care ungurii au tot încercat să-l atragă în ultima vreme. Dar favorit pare lusitanul Paulo Sousa.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
goghe
goghe  •  14 Octombrie 2013, 00:52
Postat de monere1980 pe 13 Octombrie 2013, 15:34

turcii nu pierd meciul cu olanda. Pe asta puteti sa va pariati casele si viata :D ..... Si da, Olanda este favorita la mondiale, alaturi de brazilia germania si italia. Restul (Spania, Chile, Argentina, poate Belgia de ce nu?) sint in esalonul 2

Brazilia si Italia?! ... esti proptit in trecut si ai uitat sa te trezesti? Brazilia o sa fie trasa afara din grupe ca este tara gazda dar mai mult .... nici o sansa!!! Favorite sint Spania, Chile, Argentina, Belgia, Germania - nu neaparat in ordinea asta .... Pina si Elvetia daca da peste Brazilia o sa ii bata. Mai vino si tu in zilele noastre - Brazilia nu mai e cea fost iar Italia .... sa fim seriosi. Mai ramine sa ne spui ca are Anglia sanse .....

rautateromaneasca
rautateromaneasca  •  13 Octombrie 2013, 16:10
Postat de alpin pe 13 Octombrie 2013, 09:59

Ce ati vrea sa raspunda un antrenor? Ca merge sa piarda?!? Nu poate sa spuna asa ceva, chiar daca o gandeste!!! 3-1 pentru Turcia marti!

BACK TO MONGOLIA AND S.T.F.U!

monere1980
monere1980  •  13 Octombrie 2013, 15:34
Postat de papillon pe 13 Octombrie 2013, 10:07

Nu, turcii nu au forta neceasara sa infringa Olanda , cu toata opozitia lor. Mai mult ,Olanda va fi o candidata serioasa la cistigarea cupei mondiale. Va fi cel putin egal cu Turcia . Si inca ceva . Pe olandezi nu-I lada blazonul.

turcii nu pierd meciul cu olanda. Pe asta puteti sa va pariati casele si viata :D ..... Si da, Olanda este favorita la mondiale, alaturi de brazilia germania si italia. Restul (Spania, Chile, Argentina, poate Belgia de ce nu?) sint in esalonul 2

Vezi toate comentariile (7)
Comentează