INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  URUGUAY - ANGLIA, AZI, ORA 22:00, ÎN DIRECT PE TVR1, LIVETEXT PE GSP.RO

Scot jolly jockerii! » Oscar Tabarez şi Roy Hodgson apelează la arme secrete pentru meciul decisiv dintre Uruguay şi Anglia

1 assist a reuşit Rooney în meciul cu Italia, la singurul gol al englezilor
1 assist a reuşit Rooney în meciul cu Italia, la singurul gol al englezilor

Articol de , - Publicat joi, 19 iunie 2014 00:00 / Actualizat joi, 19 iunie 2014 00:03

Cei doi tehnicieni pregătesc schimbări: la englezi, Rooney va fi folosit pe poziţia clasică de "număr 10", în timp ce Tabarez îl va arunca în luptă din primul minut pe refăcutul Luis Suarez.

Roy Hodgson nu a fost mulţumit de randamentul superstarului Rooney din înfrîngerea cu Italia, 1-2, şi a decis să-l mute pe jucătorul lui United în spatele vîrfului, poziţia preferată a lui Wayne.

În noua aşezare, Sterling, surpriza plăcută a englezilor, va fi folosit în banda dreaptă, unde evoluează şi la Liverpool. Rooney va juca central, iar în stîngă va fi Welbeck, unul dintre cei mai contestaţi jucători după prima etapă, sau Lallana, intrat foarte bine în confruntarea cu Italia.

Altă schimbare preconizată de presa britanică e înlocuirea închizătorului Henderson cu Wilshere, după un joc şters al primului.

Suarez in, Forlan out
Uruguayul e nevoită să facă două mutări. Prima va fi înlocuirea lui Maxi Pereira cu Fucile, din cauza eliminării în finalul meciului cu Costa Rica. Marele plus al sud-americanilor va fi revenirea golgeterului Luis Suarez, care e refăcut total după o accidentare la genunchi. Golgeterul lui Liverpool îl va înlocui în primul "11" pe Forlan, care a dezamăgit crunt în primul meci.

Uruguay - Anglia
Azi, ora 22:00, TVR 1

Uruguay
4-4-2
Muslera - Fucile, Godin, Lugano, Caceres - Stuani, R. Arevalo, Gargano, C. Rodriguez - Cavani, Suarez
Antrenor: Oscar Tabarez
Absent: Maxi Pereira (suspendat)

Anglia
4-2-3-1
Hart - G. Johnson, G. Cahill, Jagielka, Baines - Gerrard, Wilshere - Sterling, Rooney, Welbeck - Sturridge
Antrenor: Roy Hodgson

Arbitru: Carlos Velasco Carballo (Spania)
Stadion: Arena Corinthians (Sao Paulo)

ALTE ŞTIRI DESPRE MECI:

Calificare pentru căpitan
Steven Gerrard, 34 ani, are un motiv în plus să forţeze o calificare în "optimi". Pe lîngă faptul că se află la ultima participare la un CM, mijlocaşul "cormoranilor" are 112 meciuri pentru prima reprezentativă şi se află la 3 partide distanţă de a-l egala pe David Beckham, care ocupă poziţia secundă în clasamentul all-time. Gerrard poate deveni cel mai folosit jucător din istorie dacă va evolua şi în preliminariile pentru CE, depăşindu-l astfel pe Peter Shilton, care a bifat 125 de partide.

Sabotaţi în Brazilia
După ce portarul Muslera a găsit termite în camera de hotel, uruguayenii au un alt motiv să fie contrariaţi: poliţia de pe aeroport le-a confiscat 39 de kilograme din desertul preferat: dulce de leche.

"Acest tip de prăjitură conţine lapte şi pentru a importa acest produs în ţara noastră este nevoie de documente specifice. Cînd se vor prezenta cu documentele, le vom returna desertul", au motivat gestul autorităţile braziliene. Căpitanul Diego Lugano a tunat la adresa autorităţilor braziliene. "A fost o decizie exagerată, menită să ne enerveze!".

Fanii "celeştilor" au mers şi mai departe şi chiar au pus o parte din înfrîngerea împotriva Costa Ricăi pe lipsa preparatului: "Desertul îţi dă multă energie. Fără dulce, jucătorii noştri au fost vlăguiţi!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
helioglobalus
helioglobalus  •  19 Iunie 2014, 19:01

nu schimbă nimic idiotu' de Hodorogson, nu Luke Shaw, nu Lallana, nu Lambert, pleacă acasă!

bobinatul
bobinatul  •  19 Iunie 2014, 12:40

Cred ca nu are nicio sansa Anglia diseara...

1349magus
1349magus  •  19 Iunie 2014, 10:36

Hai Anglia! Hai acasa!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează