INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  SUEDIA - GERMANIA 3-5

VIDEO 8 de pică Suedia! » Nordicii au avut un meci criminal cu Germania: de la 2-0 la 3-5

Schurrle (dreapta), neamţul care a survolat Steaua în Ligă cu Chelsea, a fost şi aseară MVP, la
Schurrle (dreapta), neamţul care a survolat Steaua în Ligă cu Chelsea, a fost şi aseară MVP, la "naţională"

Articol de - Publicat miercuri, 16 octombrie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 16 octombrie 2013 00:53

În prima manşă fusese 4-4, după ce nemţii conduseseră cu 4-0. Aseară, suedezii au avut 2-0, dar au pierdut şi meciul, şi şansa de a fi capi de serie la baraj.

Suedia şi Germania nu pot oferi decît meciuri ieşite din comun. Aseară, la Solna, cele două naţionale au repetat show-ul din octombrie 2012, de la Berlin. Un nou duel electrizant, încheiat tot cu 8 goluri.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Cu biletul de Brazilia în buzunar, nemţii au ţinut să-şi ia revanşa după ce s-au făcut de rîs în tur, cînd au avut 4-0 pe tabelă şi s-au văzut egalaţi. Le-a ieşit, dar cu cîte emoţii!

Suedia, fără Ibrahimovici, suspendat, şi Elmander, accidentat, a pornit ca din puşcă. Două contraatacuri, două goluri. Dar a şi greşit, iar oaspeţii au profitat. Şi de la 2-0 s-a făcut 3-5.

Omul serii, Schurrle. Evoluţie remarcabilă şi 3 goluri cu care a retrogradat reprezentativa Tre Kronor dintre capii de serie la baraj.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
nelson_gustavo
nelson_gustavo  •  16 Octombrie 2013, 17:08
Postat de salah pe 16 Octombrie 2013, 10:34

cat de frumos joaca Schurrle!dupa mine germania e principala candidata la CM la ce echipa are....si in urmatori ani face ravagii,au jucatori tineri si extrem de buni.

De la Mondialul din 2006 de la ei de-acasa, nemtii tot sunt principalii candidati, fie ca e vorba de mondiale sau de campionatul european. Dar niciodata n-ajung mai sus de semifinale :))

salah
salah  •  16 Octombrie 2013, 10:34

cat de frumos joaca Schurrle!dupa mine germania e principala candidata la CM la ce echipa are....si in urmatori ani face ravagii,au jucatori tineri si extrem de buni.

rowger
rowger  •  16 Octombrie 2013, 10:11

Bietul Georgievksi si acum il viseaza pe Schurrle...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează