INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  BRAZILIA - OLANDA

VIDEO A făcut praf faza care a dus la primul gol şi a refuzat un penalty Braziliei! Gafe imense comise de arbitrul algerian

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 13 iulie 2014 00:33

Olanda a deschis scorul în finala mică a CM cu Brazilia printr-un penalty făcut cadou de arbitrul algerian Djamel Haimoudi.
În minutul 3, Van Persie l-a lăsat singur pe Robben printr-o pasă excelentă, olandezul a fost prins din spate de Thiago Silva, care l-a ţinut de tricou. Robben a căzut, centralul a arătat punctul cu var şi doar cartonaş galben pentru căpitanul Braziliei.

Haimoudi a comis o dublă greşeală: Robben a fost faultat în afara careului de Thiago Silva, iar brazilianul, ultim apărător, trebuia să primească direct cartonaşul roşu.

VIDEO cu faza

Van Persie a trasformat lovitura de pedeapsă şi a deschis scorul.

Penalty clar, refuzat Braziliei
Djamel Haimoudi a comis-o iar în minutul 67. Blind l-a faultat clar în careu pe Oscar, dar arbitrul a văzut altceva şi i-a dat galben brazilianului pentru simulare.

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (11)
sakamoto
sakamoto  •  13 Iulie 2014, 20:16

Greseli omenesti, nu exista arbitraj perfect. Arbitraj banditesc-la comanda- exista in campionatul Mafiei Sandu. Daca va mai amintiti in 2002 la meciul Poli Timisoara-Dinamo, Burloiu elimina 4 PATRU jucatori de la Poli, ca sa cistige Dinamo! In campionatul de fotbal din Romania, au loc cele mai murdare arbitraje din lume! Nu este un meci, care sa nu fie trintit de arbitri necinstiti. Greselile de la CM sint floare la ureche, fata de ticalosiile din fotbalul romanesc! Dusan Uhrin spunea ca daca arbitrajele nu sint sincere-cinstite-fotbalul nu poate progresa. Mare adevar!

dannicola
dannicola  •  13 Iulie 2014, 07:04

Ati vazut ce arbitraje au fost la un campionat mondial? Nu pot sa imi aduc aminte "scandalurile" premergatoare unor partide in care arbitrii sunt acuzati de "partizanat". Poate in umele cazuri exista o motivare a suspiciunii, dar vad ca nici numirea acestui grec la conducerea CCA nu le convine. De ce oare nu este lasat sa faca curatenie? Ultimul caz a fost elocvent - arbitrajul lui Tudor la Astra/Steaua. Daca revedeti comentariile dinainte de meci (chira titlul din ziar - scandal la numirea arbitrilor!!) si revedeti arbitrajul ce mai ziceti? Lasati arbitrajul in pace si vedeti "murdaria" de la FRF si LPF!!

plischi
plischi  •  13 Iulie 2014, 06:02

nu inteleg de ce nu l-au desemnat pe arbitrul din bangladesh sa conduca jocul...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close