INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  AMICAL

VIDEO Copilul Mondial » Brazilienii au uimit lumea fotbalului cu atitudinea faţă de un fan, la amicalul cu Africa de Sud, 5-0

Un moment marca Selecao. Bucuria micuțului suporter e de nedescris // Foto: AFP
Un moment marca Selecao. Bucuria micuțului suporter e de nedescris // Foto: AFP

Articol de - Publicat vineri, 07 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 06 martie 2014 22:38

Puştiul de 9 ani voia un autograf de la idolul Neymar. Dorinţa i-a fost îndeplinită, iar Selecao, marea favorită a Mondialului 2014, şi-a cîştigat noi simpatizanţi în Africa.

Cîteodată, un gest are un impact mai mare decît o acţiune publicitară de milioane de euro. Brazilienii au demonstrat-o miercuri seară, la finele amicalului cîştigat în faţa naţionalei Bafana-Bafana cu 5-0. Un demers pe cît de spontan, pe atît de emoţionant le-a adus o mulţime de noi simpatizanţi în Africa de Sud.

După fluierul final, un mic suporter african a pătruns pe teren şi s-a dus glonţ la Neymar, decis să-i "smulgă" un autograf. Stewarzii au încercat să-l blocheze, dar brazilienii au creat un zid viu în jurul lui. Iar după ce vedeta Barcelonei i-a îndeplinit dorinţa, jucătorii au ridicat mîna de om pe braţe, ca pe-un trofeu.

"Repetiţie" pentru finala Mondialului pe care-l vor găzdui la vară (12 iunie - 13 iulie)?! Aplaudat la scenă deschisă, momentul importalizat de camerele de luat vederi şi de fotoreporteri a făcut apoi înconjurul lumii.

3 goluri a marcat Neymar, miercuri, în amicalul de la Soweto. Celelalte reuşite ale brazilienilor au fost semnate de Oscar şi Fernandinho

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
red77
red77  •  07 Martie 2014, 12:13

bine ca n-a fost mimi stewart ca-i tragea una in dinti de manca 3 luni cu paiu ! :)) oricum un gest frumos si normal ! ca si cel cu dinamo care merge in scoli !

vladutz13
vladutz13  •  07 Martie 2014, 11:07

Acum comparati treaba asta cu modul in care s-au comportat argentinienii in Romania!!! Modul cum ne-au tratat ca dispret organizatoric, cum s-au comportat cu fanii samd. In concluzie: Succes Brazilia la Mondial!!

redarrow
redarrow  •  07 Martie 2014, 09:46
Postat de petri_alexandru pe 07 Martie 2014, 09:39

Daca se intampla asta in Romania, luau bataie si ma-sa si ta-su de la "stewarzi" iar fotbalistul de la care vroia autograf ii dadea si 3 suturi in fund, pt curajul si nesimtirea de a se apropria de el.

de acord, mai putin faza cu fotbalistul. acolo avea 50-50%

Vezi toate comentariile (7)
Comentează