INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA - ARGENTINA 1-0 D. PREL.

VIDEO Cu pătratul roşu » Neamţul Thomas Muller a început să înjure în germană în timpul unui interviu :D

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 22:04

Thomas Muller a oferit un adevărat spectacol în zona mixtă după cîştigarea titlului mondial alături de Germania. Însoţit de colegul Bastian Schweinsteiger, atacantul şi-a dat în petec atunci cînd a fost întrebat de Gheata de Aur.
Euforici după cîştigarea trofeului, cei doi au glumit cu ziariştii şi s-au amuzat copios pe seama unei ziariste din Columbia. Aceasta l-a întrebat în engleză pe Muller dacă îi pare rău că nu a cîştigat şi Gheata de Aur a turneului, avînd un gol mai puţin decît golgeterul James Rodriguez, moment în care neamţul a răspuns înjurînd spre amuzamentul lui Schweinsteiger.

”Nu-mi pasă de rahatul ăla. Sîntem campioni mondiali! Avem trofeul! Poţi să iei Gheata de Aur şi să ţi-o bagi undeva”, a spus Muller în germană, după care a plecat de la faţa locului.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (24)
batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  15 Iulie 2014, 08:43
Postat de tb73 pe 15 Iulie 2014, 06:38

Astia au zis ca era "euforic" ... eu as zice ca era un pic... "matol" :)))

Exact, dupa expresia de pe chipul sau, Muller cam pare abtiguit bine. Fotbalistii germani trebuiau lasati in euforia lor, sa se bucure in pace de trofeul pe care tocmai il castigasera... timp de luat declaratii, este oricand, trebuie sa gasesti si momentul oportun.

batranu.cismigiu
batranu.cismigiu  •  15 Iulie 2014, 08:35

Astea nu sunt randuri pentru a fi publicate. Asa cum unele imagini nu sunt transmise la tv (uneori de neinteles), tot la fel acest interviu nu ar fi trebuit sa apara. Pe de alta parte nici intrebarea ziaristei columbience, nu mi se pare ca si-a avut vreun rost, parca a fost adresata mai mult pentru a produce discordie.

plischi
plischi  •  15 Iulie 2014, 07:09

s-a exprimat in tzaraneasca aia bavareza, ca sa nu inteleaga omenirea!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează