INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  COREEA DE SUD - BELGIA 0-1

VIDEO+FOTO Vertonghen la maxim » Belgia a cîştigat şi ultimul meci din grupa H: 1-0 cu Coreea de Sud

Articol de GSP - Publicat joi, 26 iunie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 27 iunie 2014 00:53

Belgia se califică fără emoţii în optimile Campionatului Mondial, terminînd grupa H cu maximum de puncte.

VEZI AICI LIVETEXT PARTIDA!

Corea de Sud avea nevoie de o victorie la cel puţin 3 goluri pentru a mai spera la locul 2, însă nu au reşit să înscrie în poarta lui Courtois. Asta deşi au evoluat o repriză întreagă în superioritate numerică, Defour fiind eliminat înainte de pauză.

VEZI AICI VIDEO!

Vertonghen a adus însă toate cele trei puncte Belgiei, marcînd în minutul 78, după o minge respinsă în faţă de portarul Seung-Gyu.

Echipele de start:

Coreea: Seung-Gyu - Y Lee, J.H. Hong, S.G. Kim, S.Y. Yun - K.Y. Han, C. Y. Lee - S Y Ki, Sung-Yueng, J.C. Koo - H.M. Son

Belgia: Courtois - Borre, Van Buyten, Lombaerts, Vertonghen - Fellaini, Defour, Dembele - Mertens, Mirallas, Januzaj

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  29 Iunie 2014, 15:08
Postat de titiduru22 pe 27 Iunie 2014, 06:38

L-am vazut la Bucuresti in 79 .N-a miscat in fata lui Satmareanu II.Le-am dat un sec 2-0 dar in deplasare ne-au ingropat Dinu,Stefan si arbitrii care au prelungit meciul pana au dat aia al doilea gol.Pe vremea aia era o practica neobisnuita prelungirea meciului.

am fost si eu la meciul ala. nici cu sames nu s-a descircat mai bine, la un moment dat a schimbat partea, la sames. sames sau vigu, nu mai stiu bine. unul din ei.

titiduru22
titiduru22  •  27 Iunie 2014, 06:38
Postat de bvd_magheru pe 27 Iunie 2014, 00:49

Singurul atacant de careu de valoare din istoria coreei de sud a fost BUM KU CHA la sfirsitul anilor 70' . Juca la Eintracht Frankfurt si era golgehterul; Bundesligii . Daca l-ar fi avut in echipa ar fi trecut usor de belgieni .

L-am vazut la Bucuresti in 79 .N-a miscat in fata lui Satmareanu II.Le-am dat un sec 2-0 dar in deplasare ne-au ingropat Dinu,Stefan si arbitrii care au prelungit meciul pana au dat aia al doilea gol.Pe vremea aia era o practica neobisnuita prelungirea meciului.

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Iunie 2014, 01:54

felicitari belgienilor, dar vor da de dracu in optimi, cu americanii.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează