INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  GERMANIA - ARGENTINA 1-0 D. PREL.

VIDEO+FOTO Violenţe ca în filme pe străzile din Buenos Aires! » Zeci de fani argentinieni s-au bătut cu forţele de ordine după eşecul cu Germania

foto: Reuters +23   FOTO
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat luni, 14 iulie 2014 00:00 / Actualizat luni, 14 iulie 2014 10:20

În Piaţa Obelisco din Buenos Aires, zeci de mii de suporteri au urmărit finala Campionatului Mondial pierdută de Argentina cu Germania, 0-1 după prelungiri.
Terra susţine că fluierul final al partidei a fost primit cu aplauze de sud-americani care au apreciat efortul echipei, în ciuda înfrîngerii. Totuşi, a existat şi un grup de aproape 100 de persoane care s-a luat la bătaie cu forţele de ordine.

Piaţa s-a eliberat aproape instantaneu după startul incidentelor, familiile cu copii găsindu-şi refugiu în restaurante sau hoteluri. Huliganii i-au atacat pe poliţişti cu pietre şi au devastat mai multe staţii de autobuz şi semne de circulaţie, iar aceştia au răspuns cu gaze lacrimogene.

Conform TN, cel puţin 15 poliţişti au fost răniţi, în timp ce un fotograf a fost atacat şi el cu pietre. Au fost reţinute cel puţin 30 de persoane. În plus, Rio Negro scrie că incidente similare au avut loc şi în La Plata şi Cordoba.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
imp3rator
imp3rator  •  14 Iulie 2014, 20:29

ceva normal in america de sud......din pacate sud-americanii sunt mult in urma in materie de civilizatie.

ady_my_star
ady_my_star  •  14 Iulie 2014, 14:46

De ce? echipa a ajuns in finala..au pierdut in prelungiri, asta este..se mai intampla! Inteleg tristetea dupa un asemenea meci dar asemenea reactii nu le voi intelege niciodata!

4patraulea
4patraulea  •  14 Iulie 2014, 14:42
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

banane, poate era si un aprozar pe acolo

Vezi toate comentariile (7)
Comentează