INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  BRAZILIA

VIDEO » Marcelo a îngenuncheat lîngă el să-l întrebe cum se simte, răspunsul lui Neymar l-a cutremurat: "Nu-mi simt picioarele!"

Neymar a fost dus cu elicopterul la spital, foto: Reuters +1   FOTO
Neymar a fost dus cu elicopterul la spital, foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat duminica, 06 iulie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 06 iulie 2014 12:26

Momente de coşmar pentru Neymar, dar şi pentru colegii săi. Marcelo a intrat în panică şi a sperat că nu aude bine. Conform sport.es, Luiz Felipe Scolari a dezvăluit că Neymar a fost mai aproape de tragedie decît s-a crezut.


"Nu-mi simt picioarele", i-a mărturisit Neymar colegului Marcelo imediat după lovitura primită de la Camilo Zuniga (VIDEO AICI). Fotbalistul lui Real Madrid îngenunchease lîngă jucătorul Barcelonei pentru a-l întreba cum se simte. Speriat, Marcelo a chemat cu semne disperate medicul.

Tot selecţionerul Braziliei povesteşte: "A fost un mare şoc, imaginea cu Neymar luat cu targa şi dus la spital, apoi în avion, dificultăţile întîmpinate, lacrimile... a fost înfiorător!"

Neymar a fost transportat cu elicopterul în Guaruja şi este acum în afara oricărui pericol, însă va trebui să facă o pauză de 8 săptămîni. Scolari e fericit că fotbalistul se simte bine şi i-a cerut să fie alături de naţională:

"Va fi alături de noi dacă va putea, ori pe bancă, ori în tribună. I-am cerut asta. Totul va depinde de starea sa din zilele următoare. Dar cunoscîndu-l cît e de puternic şi cîtă voinţă are, sînt sigur că va fi alături de noi".

Medicul Argentinei, Jose Luiz Runco, estimează că: "Neymar va mai simţi dureri puternice cel puţin 10 zile, iar recuperarea sa va dura între 30 şi 45 de zile. Poate face cîţiva paşi, poate merge, nu are nici o afecţiune neurologică, nimic care să-i pună în pericol cariera sau viaţa".

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (25)
borat101
borat101  •  07 Iulie 2014, 06:38
Postat de mmmz pe 06 Iulie 2014, 15:28

intentie sau imprudenta ? aceasta-i intrebarea. a fost intentie ! Nu avea posibilitatea sa loveasca mingea. Mingea era protejata de Neymar.

Protejata sau neprotejata, tu ai vazut ce violent protejeaza mingea Brazielienii cand da de jucatori mai buni ca ei?!? La un astfel de meci cu jucatori buni, iti trebuie arbitru pe masura, daca nu o sa se ajunga la anumite lovituri de care arbitru habar nu are... va fi total deposit, asa cum sa si intamplat din pacate.

borat101
borat101  •  07 Iulie 2014, 06:34

Super nasol. Nimeni nu vrea asa ceva, raul, etc... Dar hai sa nu mai plimbam ursul degeaba, se vede clar ca buna ziua, Brazilia a umblat la arbitrii din primul meci, iar chiar si intre ei Sud Americanii se mananca unii pe altii ....si mai ales toti din Sud America nu ii sufera pe Brazilieni. La meciul cu Columbia, Brazilia nu a aratat mai nimic, totul a fost un joc dur al Brazilienilor de care Columbienilor nu lea convenit bineanteles, si au intrat si ei tare.... iar arbitrul a pierdut controlul jocului.

krokoi
krokoi  •  06 Iulie 2014, 22:04

Nu-mi mai simt pula!

Vezi toate comentariile (25)
Comentează