INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  ARMENIA - BULGARIA 2-1

VIDEO S-au încurcat! » Cu doi eliminaţi, bulgarii au ratat o şansă mare să prindă barajul

Articol de - Publicat sambata, 12 octombrie 2013 00:00 / Actualizat vineri, 11 octombrie 2013 23:30

Aseară, la 0-0, vecinii au rămas în 10 la Erevan. Iar la 1-1, arbitrul german Brych le-a mai trimis la cabine un jucător. Oaspeţii ar fi prins play-off-ul doar cu două victorii


Au sperat bulgarii să bată şi Armenia, şi Cehia. Ar fi avut 19 puncte la general, suficiente pentru locul 2 în grupă, şi 13 puncte fără meciurile cu Malta, ultima clasată, care i-ar fi trimis, aproape sigur, la baraj. Acum, şansele lor s-au dizolvat.

Click aici pentru VIDEO!

Numai că, aseară, jucătorii lui Liuboslav Penev (semifinalist la CM 1994 cu "generaţia de aur" a Bulgariei) au avut doi eliminaţi şi au pierdut la Erevan.
În minutul 45, Badurov a faultat ca ultim apărător, a luat roşu, iar Ozbiliz a transformat cu scăriţă lovitura liberă de la 16 metri. În 10, bulgarii au egalat, căpitanul Popov marcînd la fel de frumos, tot dintr-o fază fixă. Apoi, Diakov a fost şi el eliminat, iar construcţia lui Penev s-a prăbuşit în final, cînd Movsisian (87) a fost mai rapid decît Stoianov, păcălindu-l cu un lob de efect din 8 metri.

Foto
Ivelin Popov (stînga), căpitanul Bulgariei, a înscris, dar n-a reuşit să evite eşecul
f MediafaxFoto/AFP

"Ţiganii, ţiganii!"
Zeci de fani armeni i-au aşteptat pe bulgari la aeroportul din Erevan, întîmpinîndu-i cu roşii, ouă şi petarde. Au scandat minute în şir: "Ţiganii, ţiganii!". Protejaţi de poliţişti, jucătorii au ajuns la autocar nevătămaţi. "Au crezut că ne sperie, dar n-au reuşit", a declarat selecţionerul Liubo Penev. Atacul ostil al armenilor a fost o răzbunare pentru ce s-a întîmplat în tur, cînd şi bulgarii i-au tratat la fel.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează