INTERNATIONAL  »  CM 2014  »  BELGIA - SUA 2-1

VIDEO şi FOTO Lukaku, arma secretă din prelungiri » Belgia a eliminat SUA, scor 2-1 şi va întîlni Argentina în "sferturi"

foto: Reuters +2   FOTO
foto: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 01 iulie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 02 iulie 2014 01:32

Belgia a avut nevoie de prelungiri şi de intrarea lui Romelu Lukaku pentru a trece de SUA, scor 2-1. După 90 de minute, scorul a fost 0-0.

VIDEO cu golurile


Belgienii au controlat partida, au ratat multe ocazii şi s-au desprins abia după intrarea lui Lukaku. Atacantul a creat faza care a dus la deschiderea scorului, apoi De Bruyne i-a întors serviciul şi i-a pasat decisiv. Americanii au revenit în joc prin Green şi i-au făcut pe belgieni să tremure serios pînă la fluierul final.

Belgia va întîlni Argentina în sferturi.

Urmăreşte desfăşurarea liveTEXT

Echipele de start:

Belgia: Courtois - Alderweireld, Kompany, Van Buyten, Vertonghen - Witsel, Fellaini - Mertens, De Bruyne, Hazard - Origi

Selecţioner: Marc Wilmots

SUA: Tim Howard - Johnson, Gonzalez, Besler, Beasley - Cameron, Jermaine Jones - Graham Zusi, Michael Bradley, Bedoya - Dempsey

Selecţioner: Jurgen Klinsmann

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (443)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  02 Iulie 2014, 08:55

Este pentru prima data de la CM din 1966 cand in primul tur al fazei eliminatorii se califica mai departe toate castigatoarele grupelor din prima faza a competitiei. Atunci au fost insa doar 4 grupe iar acum 8.

lapusneanul
lapusneanul  •  02 Iulie 2014, 08:00

belgia e in situatia spaniei de la cm din africa de sud, castiga numai la limita...

borat101
borat101  •  02 Iulie 2014, 07:56
Postat de lumpy666 pe 02 Iulie 2014, 07:40

INCREDIBIL CE DE MECI A FOST :BELGIA-SUA si chiar m-am pus pe gand vazand aceste 2 echipe JUCAND FOTBAL CA ECHIPA NATIONALA A ROMANIEI UNDE O FI FATA DE ACESTE 2 ECHIPE PE O SCARA DE "ZERO"-"100"....??? -IAR NOI PUNEAM PROBLEMA LA TRAGEREA DE SORTI CA UNDE AR FI LOCUL ROMANIEI DACA S-AR FI CALIFICAT LA CM CRED CA MULTI DIN PRESA SPORTIVA DIN ROMANIA AU SPUS PAREREA SINCERA........!!!!!(ASTA A FOST UN MECI DE FOTBAL) si UNDE A AJUNS ECHIPA CELOR DIN SUA cei care ACUM 20 de ani DA in 94 ERAU APROAPE EGALI CU "ZERO" iar NOI am fost pe UNDEVA dar ACUM UNDE SUNTEM.....????????

Esti cam dus. Realitatea zice: suturi pe poarta 39 Belgia 17 USA. Romania chiar si cu Piturca ar fi fost jale si penibilitate totala. Pacat ca au ajuns echipe ca USA sa arate mai bine (chiar si dominati penibil) decat o tr.o.a.ca ti.g.aneasca.

Vezi toate comentariile (443)
Comentează