INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  DECIZIE

A fost suspendat și nu se știe de ce! Eremenko, pedepsit de UEFA într-un mod bizar

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat sambata, 08 octombrie 2016 09:39

Mijlocașul finlandez al celor de la CSKA Moscova, Roman Eremenko, 29 de ani, a fost suspendat temporar de UEFA pentru o perioadă de 30 de zile.

Motivul nu a fost făcut public, forul european invocând clauza de confidențialitate, lăsând loc speculațiilor.

Suspendarea provizorie a fost primită și anunțată de Federația Finlandeză de Fotbal cu doar câteva ore înaintea partidei pierdute de trupa lui Hans Backe în deplasarea din Islanda, scor 2-3.

Internaționalul finlandez va rata astfel ambele partide cu AS Monaco din grupele Champions League, urmând ca oficialii lui CSKA și reprezentanții comisiei de disciplină al UEFA să clarifice acest caz în luna noiembrie.

Speculațiile din presă indică o încălcare a regulilor la unul dintre partidele disputate în Champions League în septembrie de CSKA Moscova, 2-2 în deplasarea de la Leverkusen, în care Eremenko a și marcat, respectiv înfrângerea de pe teren propriu cu Tottenham, 0-1. Alte zvonuri din presa rusească spun că finlandezul ar fi consumat snus, un substitut suedez al tutunului.

73 de selecții5 goluri are Roman Eremenko în naționala Finlandei pentru care a debutat în 2007

 Fii parte din redacția noastră! S-a lansat Jurnalisport – proiect inovativ GSP, susținut de Google. Aici ai toate detaliile!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează