INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  POLONIA - DANEMARCA, AZI, 21:45, DIGI 2, GSP.RO

A venit la întâlnirea cu jurnaliştii, dar a ignorat pe toată lumea: "Cea mai bizară conferință de presă din istorie!"

Teodorczyk, dreapta, a tăcut mormânt la întâlnirea cu jurnaliștii
Teodorczyk, dreapta, a tăcut mormânt la întâlnirea cu jurnaliștii

Articol de - Publicat sambata, 08 octombrie 2016 00:00

Lukasz Teodorczyk, colegul lui Stanciu și Chipciu la Anderlecht, a venit la conferință, dar i-a ignorat pe jurnaliști. Inclusiv pe danezi.

Credeați că numai pe la noi jucătorii au toane? Polonezul Lukasz Teodorczyk a dat o adevărată reprezentație la conferința de presă de dinaintea meciului cu Danemarca.

Coechipierul ex-steliștilor Nicolae Stanciu și Alex Chipciu a fost întrebat la un moment dat, politicos, despre forma de zile mari în care se află la Anderlecht. Total inexplicabil, atacantul a ales să-l ignore pe reporterul curios!

Iar când un jurnalist danez a vrut să știe cum vede el duelul pentru titularizare cu Lewandowski, Teodorczyk a tăcut câteva secunde, pentru ca apoi să-i ceară colegului Szczesny să răspundă. Degeaba i-a cerut portarul Romei să-și revizuiască atitudinea. "Vârful" lui Anderlecht n-a vrut să scoată un cuvânt!

"Cea mai bizară conferință de presă din istorie!", s-a scandalizat cotidianul Super Express: "Teodorczyk a ofensat o lume întreagă!".

Szczesny a certat un reporter

Nici Wojciech Szczesny n-a fost prea îngăduitor cu ziariștii. Mai ales cu aceia neinformați. Unul i-a reproșat pasa proastă pe care o traversează la Roma, însă portarul Poloniei i-a amintit că el e titularul postului la echipa giallorossa.

Iar când reporterul a insistat că a ratat totuși câteva meciuri, Szczesny l-a pus din nou la punct: "N-am jucat doar în Europa League. Antrenorul a decis să le dea o șansă și celorlalți jucători din lot".

11noiembrie 2016 e data meciului "tricolorilor" cu Polonia, programat pe Arena Națională

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează