INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CONVOCARE

Adevăratul motiv al neconvocării lui Icardi ar putea fi legat de Messi + Paralelă incredibilă în România: de ce a ratat Craioveanu Mondialul din '94

FOTO: Guliver/ Getty Images
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 mai 2018 14:23

Lumea fotbalului a trăit un șoc atunci când s-a aflat că Mauro Icardi, 25 de ani, vârful celor de la Inter Milano și nimeni altul decât golgeterul din Serie A, nu a fost selecționat la naționala Argentinei pentru Mondialul din Rusia.

Selecționerul a motivat că Icardi nu se potrivește cu stilul său de joc. În social media, lumea a început să găsească alte posibile motive pentru "block-ul" primit de Icardi din partea selecționerului Jorge Sampaoli. Astfel, s-a ajuns la vechea variantă, vehiculată încă din 2016.

Icardi și actuala soție, superba Wanda Nara, s-au cunoscut în perioada în care vârful lui Inter și Maxi Lopez, pe-atunci soțul Wandei, jucau împreună la Sampdoria. Wanda și-a înșelat bărbatul tocmai cu Icardi, faptă care a condus la un divorț controversat, în urma căruia Icardi i-a adoptat pe cei trei copii ai lui Lopez.

Legăturile controversate nu se opresc însă aici. Maxi Lopez este bun prieten cu liderul Leo Messi încă de pe vremea când juca la Barcelona, în sezonul 2005-06. Se pare că starul catalanilor ar fi fost deranjat în trecut de relația lui Icardi cu Wanda Nara, ceea ce l-ar fi determinat pe Messi să îi blocheze calea lui Icardi spre naționala "pumelor".

"Exemplul" Craioveanu

Triunghiul amoros din Argentina își are o paralelă și în România. La începutul anilor '90, Gică Popescu, unul dintre liderii Generației de Aur, s-ar fi iubit cu Oana Deselnicu, fiica fostului mare jucător al Craiovei, Petre Deselnicu.

Relația "Baciului" a fost însă perturbată de Gică Craioveanu, cel care între timp s-a și căsătorit cu Oana Deselnicu. Rezultatul? Craioveanu, deși era golgeter în Liga 1, a ratat Mondialul American din 1994.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
10209355191619210
Dani Dany  •  23 Mai 2018, 18:55

Adevarat. Toti prietenii lui mesi sunt la nationala in frunte cu mascherano.

1805213859545810
Adrian Constantin Sendroiu  •  23 Mai 2018, 17:57

In 94 Craioveanu era cel mai bun fotbalist din campionatul intern, pentru nationala a fost o pierdere. Nu a mirat insa neconvocarea sa, pentru ca erau vremurile de glorie ale cooperativei care a vrut sa impuna pana si golgheterul, un anonim de la Ceahlaul, titlul de golgheter al lui Craioveanu nu este mai putin important pentru ca Axinia a fost urmaritorul, dimpotriva, Gicanu a invins pana si cooperativa, ceea ce era aproape imposibil atunci.(Pinalti, lordul, corleone, nasul, pascu, giovani etc...ce fauna. Craioveanu a ajuns foarte tarziu in nationala numai ca atunci era o generatie foarte talentata. Azi nu avem niciun fotbalist care sa se aproprie de valoarea lui. Gica Popescu chiar a fost tzaran si atunci si mai tarziu dar asta e o alta discutie. Se pare ca istoria se repeta si la case mai mari, vezi Argentina. Tot la argentinieni un alt fotbalist urias, Ramon Diaz juca destul de rar in nationala numai pentru ca nu se intelegea cu Maradona si tot de la o femeie a plecat. Piturca a calificat nationala la euro 2000 dar a fost schimbat de Gica Popescu si Hagi instigati de Giovani Becali si presa. Giovani si Pitzi se certasera pentru o ..femeie.

andrei.33
andrei.33  •  23 Mai 2018, 17:25
Postat de ion.ionescu pe 23 Mai 2018, 15:56

Relaţia nu "a fost perturbată" de Craioveanu, informaţie preluată din "Adevărul". Gică Popescu şi Oana Deselnicu erau la Eindhoven şi stabiliseră să se căsătorească. Gică era în dormitor, la odihnă după un antrenament. A sunat telefonul iar când a ridicat receptorul, Oana deja vorbea probabil cu tatăl ei, despre nuntă. Fraza fatală : "Trebuie să vină şi ŢĂRANII lui Gică, să discutăm..." Iar Gică a rupt relaţia pe loc : "Rămâi cu orăşenii tăi !" Dacă relaţiile sale ulterioare cu Craioveanu au fost reci - nu din cauză că acesta i-ar fi perturbat relaţia, ci pentru că Oana l-a ales ca să-i facă în ciudă, şi a făcut-o destul de repede...În 1994, a câştigat titlul de golgeter în faţa lui Axinia (la 1 gol) dar atunci nu era consacrat iar Naţionala era deja formată. Abia în 1995 a semnat cu Villareal (1 milion dolari). Mai documentaţi-vă şi semnaţi-vă articolele ! Faza cu telefonul am mai descris-o pe acest site...

Tu chiar te obosesti sa discuti cu ageamiii astia...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează