INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  CM 2018

CAMPIONATUL MONDIAL 2018. Lecție pentru Leo » Președintele Argentinei l-a învățat pe Messi cum se bat loviturile libere

Articol de - Publicat joi, 31 mai 2018 11:16

Mauricio Macri, președintele Argentinei, le-a vorbit jucătorilor înaintea plecării spre Barcelona, unde vor pregăti 9 zile Campionatul Mondial din Rusia.

Mauricio Macri, în vârstă de 59 de ani, 12 ani președinte la Boca Juniors (1995-2007), din 2015 liderul Argentinei, i-a vizitat pe Messi și pe colegii săi în cantonamentul de la Ezeiza. Le-a vorbit albicelestilor de "mândria de a-și reprezenta țara la Mondial", rugându-i un lucru: "Bucurați-vă de fiecare meci! Dacă voi veți fi fericiți, și noi vom fi la fel, acasă". 

Spre sfârșitul întâlnirii, i-a spus lui Messi: "Sunt eu un cam bătrân, dar să știi că bat în continuare bine loviturile libere". Și i-a arătat cvintuplului Balon de Aur al Barcelonei un filmuleț pe telefon.

Despre ce era vorba? Ziarul Olé a aflat. Erau 10 goluri marcate de Mauricio Macri din faze fixe. Leo le-a privit amuzat. 

Argentinienii și-au mutat cartierul general la Barcelona. Acolo vor sta 9 zile pentru a pregăti turneul final. Pe 8 iunie, vor juca amicalul cu Israel, la Ierusalim, iar pe 10 zboară spre Rusia. 

"Nu e un dezastru dacă o națională nu devine campioană mondială. Asta e o nebunie care nu mai există în nicio altă parte a lumii"Mauricio Macri, președintele Argentinei

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează