INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  ANGLIA - LITUANIA 2-0

Cine te-a machiat, Vardy? Atacantul ce a închis tabela a fost ironizat după meciul Angliei

Articol de - Publicat marti, 28 martie 2017 00:00

Jamie Vardy a luat prim-planul după victoria Angliei (2-0) contra Lituaniei.

Dar nu golul cu care a închis tabela a fost subiect aprins de discuție pe forumurile fanilor și pe rețelele de socializare, ci un detaliu al aspectului fizic. Ochiul stâng al vârfului lui Leicester era conturat cu negru, de parcă l-ar fi machiat cineva cu creionul dermatograf înaintea meciului, iar ironiile s-au propagat imediat.

Vardy a fost promovat pe afișul remake-ului peliculei "A Clockwork Orange", de Stanley Kubrick. "Dacă voia să-și facă ochi de pisică, putea întinde negrul peste tot", l-a sfătuit revista Brigitte. "I-o fi altoit soția o palmă și a încercat să mascheze?", râd alții. "M-a lovit o minge, așa e fotbalul", a explicat James. Și Rebekah l-a susținut. "Ochiul stâng era vânăt după un balon primit în față".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close