INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BARAJ

De la soluție de avarie, la primă opțiune » Conducerea unei echipe calificare la Mondial anunță: "Ar fi nebunie să nu mergem cu el"

Foto: Reuters
Foto: Reuters

Articol de - Publicat luni, 13 noiembrie 2017 10:15

Modrici vrea ca noul selecționer să continue, după ce Croația a trecut cu 4-1 de Grecia la baraj: "A lucrat fenomenal în ultima lună". Președintele federației, Šuker, îl liniștește pe căpitan: "Vom discuta prelungirea, ne va conduce și la Mondiale".

Terapia de șoc a croaților a funcționat. Schimbarea lui Ante Čačići, înaintea meciului decisiv pentru locul 2 în grupă, contra Ucrainei, a redresat fulgerător situația.

Iar trupa lui Zlatko Dalici a trecut fluierând la Kiev și de play-off-ul cu Grecia. Va fi "interimarul" un selecționer suficient de bun și pentru turneul final din Rusia?

"Ar fi o nebunie să nu mergem cu el la Mondiale, cred că a muncit fenomenal luna asta. Oricum, îi mulțumim și lui Čačići că ne-a dus până aproape de țintă, însă era nevoie de-o schimbare să ne trezim", a explicat Modrici.

"Ne vom înțelege"

Căpitanul Croației este pe aceeași lungime de undă și cu Davor Šuker. "Nicio grijă în privința lui Dalici, el ne va conduce în Rusia! Ne așezăm de luni la masa negocierilor și ne vom înțelege asupra condițiilor", anunță președintele federației, după meciul nul de la Atena, în care tot croații puteau câștiga, Perisici nimerind bara.

Fratele nu s-a uitat la meci!

Cel mai tare a suferit pentru calificare fratele mai mare al selecționerului, Miran: "Nu m-am putut uita deloc la meci. Jocurile Croației sunt prea stresante, mai ales când e implicat Zlatko. Nici turul nu l-am văzut, dar am stat tot timpul pe Internet, așa suport mai ușor tensiunea. Am primit apoi sute de mesaje de felicitare". 

"Suntem încântați că ne-am calificat, important era rezultatul în retur. Drumul a fost lung și epuizant, dar am dovedit calitate și caracter. Meritam să ajungem acolo unde ne e locul" Luka Modrici, căpitan Croația

Atacați cu lasere!

Fanii greci au creat o atmosferă ostilă croaților pe Karaiskakis, dar elevii lui Skibbe nu și-au depășit condiția, având primul șut cadrat abia spre final. I-au enervat și cu lanterne cu fascicule laser pe oaspeți, mai ales pe Modrici (foto). Doar că aceștia și-au atins obiectivul, să nu încaseze gol, jucând sub nivelul de la Zagreb. 

Visează iar la locul 3

Presa croată a găsit similitudini cu Mondialul din '98, când calificarea a venit după un Euro cu traseu bun în grupă și o eliminare dramatică, apoi barajul de CM depășit cu Ucraina. "Să dăm copy-paste după 20 de ani. Adică Jamaica, Japonia, România, Germania și Olanda și medaliile de bronz", a scris cotidianul 24sata. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează