INTERNATIONAL  »  CM 2018  »  BRAZILIA

FOTO Emoții mari pentru brazilieni! Ce s-a întâmplat cu Neymar la antrenamentul de azi

FOTO: Reuters +4   FOTO
FOTO: Reuters

Articol de GSP - Publicat marti, 19 iunie 2018 18:50

Naționala Brazilei are mari probleme după primul meci la Campionatul Mondial, terminat la egalitate cu Elveția, scor 1-1.

Neymar, care a avut mari probleme în acest an din cauza accidentărilor, a părăsit antrenamentul echipei după ce a acuzat noi dureri la piciorul drept.

Superstarul lui PSG n-a fost menajat deloc de jucătorii Elveției la primul meci, fiind faultat de 10 ori, dar a suferit, a tras de el și a terminat meciul.

Toată lumea s-a temut de o recidivă, având glezna umflată. S-a protejat ținând gheață la gleznă, iar ieri nu s-a antrenat deloc.

Azi, acesta a început antrenamentul normal, dar a fost nevoit să plece mai devreme la vestiar. Veștile nu sunt bune în privința sa și ar putea lipsi în meciul contra naționalei din Costa Rica.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (1)
129995781075112
Daniel Alexandru  •  20 Iunie 2018, 06:38

Numa de-ar lipsi, ca si asa numai ingreuneaza jocul si incurca actiuniile de atac cu egoismu si cacaturile ce le face el!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează